20 let Ponorky!

Akce Pardubice

Koncerty
Další akce ve městě Pardubice

20 let Ponorky!

Ponorka slaví 20 let své existence! Program se sestavuje..takže zatím:

Marmeladoff
(Pardubice) bandzone.cz/marmeladoff Ondra Vojtěch(Laxaurin a Klement,Oscar Band),Max Andrew,Martin Vobořil(Donrvetr)

Kalkata Band
(Pardubice) bandzone.cz/kalkataband Hudební těleso, jakým je Kalkata Band, budí takový respekt, že se k němu v dobách jeho největší slávy báli vyjadřovat i hudební kritici!!!

Donrvetr
(Pardubice) bandzone.cz/donrvetr www.facebook.com/pages/Donrvetr/331442140226725? Koncem roku 2009 jsme překonali lenost a po několika letech plánování, co všichni členové hráli po jiných kapelách, jsme se rozhodli, že svět by neměl být ochuzen o tu skvělou příležitost slyšet hrát nás pohromadě! Z kapely Hlína se trhlo sehrané duo Martin Vobořil (el. kytara) a Martin Karas (příčná flétna), z kapely Battle Matěj Karas (saxofon) a po dlouze se vlečících peripetiích na rytmických postech přišli mladí perspektivní muzikanti: Vojta Kubáč (basová kytara) a Víťa Hořeňovský (bicí). Nyní kapela koncertuje po celé České republice a baví svoje posluchače údernou funky-jazz-rockovou muzikoui s origináními texty. Za dobu sevého působení nahrála kapela Donrvetr dvě cd - v roce 2011 demo cd Egosong a v květnu 2013 jsme pokřtili dlouhohrající cédéčko s názvem Majstrštyk. ...

The MayRevolution
(Pardubice) bandzone.cz/mayrevolution Hudební styl May Revolution nelze lehce zařadit, přesto se pohybuje na pomezí punk-rocku až popu. Razí se cesta originality , a proto přesně nelze každou skladbu přesně zařadit. May Revolution je víc, než jen hudba. Svými texty se snaží reflektovat společenské dění dnešní doby. Nezajímají nás stálé dohady o finanční krizi a politice. Tady se mluví o společenské krizi, o lidech bez Boha, bez lásky a bez porozumění. O společnosti která myslí jen a jen na sebe a nedokáže nikomu nic darovat. Příjde ti taky, že dnešní době něco zoufale chybí?

16:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Enteria Aréna, Pardubice
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice
HABERA&TEAM – TOUR 100
Enteria Aréna, Pardubice