3.ročník "Běh s čelovkou"

Akce Ostrov

3.ročník "Běh s čelovkou"
Sportovní akce
Mirove Namesti Ostrov, Ostrov
Další akce ve městě Ostrov

3.ročník "Běh s čelovkou"

S čelovkou letos vyběhneme už potřetí. Tradičně v kouzelném předvánočním období, konkrétně 21. 12. 2016. Poběžíme pro Michalku, Terezku a Romanu, tři statečné bojovnice, které své okolí nepřestávají udivovat svým odhodláním, nezlomnou vůlí a nakažlivě pozitivním přístupem k životu. A také pro spoustu dalších, komu stejně jako jim vstoupila do cesty roztroušená skleróza.
Akce se koná v Ostrově u Karlových Varů, na účastníky čeká trasa dlouhá 4,5 km. Na pohlaví ani věku nezáleží, zúčastnit se může opravdu kdokoliv. Kdo bude potřebovat pauzu, prostě se kousek projde. Klidně i celou trasu. V cíli na vás nečekají stupínky vítězů, ale hřejivý pocit u srdce a vděčný úsměv organizátorů. A samozřejmě taky horký čaj a svařák na zahřátí. Od 20.00 hod. se pak můžete těšit na koncert skupiny Lazareth.

Loni putoval výtěžek z akce do Centra pro pacienty s roztroušenou sklerózou při teplické nemocnici. Vybralo se téměř 90 000 korun. Tento rok předáme peníze přímo Michalce, Terezce a Romaně. Vaše pomoc bude tedy velmi konkrétní a jistojistě velmi potřebná. Moc se na vás všechny těšíme. A nezapomeňte – čelovku s sebou.

Místo konání akce: Mirove Namesti Ostrov, Mírové nám.733, Ostrov
Datum začátku akce: 21. Prosince 2016 15:30
Datum ukončení akce: 22. Prosince 2016 01:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.3081N 12.949E

Případné změny si prověřte na webu akce 3.ročník "Běh s čelovkou"

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce