5K inflatable FUN Rohatec

Akce Rohatec

5K inflatable FUN Rohatec
Sportovní akce
Další akce ve městě Rohatec

5K inflatable FUN Rohatec

5K INFLATABLE OBSTACLES FUN - ROHATEC

5K Inflatable FUN startuje v 2020 v Rohatci. Akce plná adrenalinu, sportu, běhu, zábavy, 5km dlouhá trať a 10 obří nafukovacích překážek,to všechno a ještě víc si budeš moct užít již brzy v Rohatci/ ČR. Nečekej a registruj sebe, rodinu, přátele na www.5kinflatablefun.eu a zaží nezapomenutelnou akci!

https://vimeo.com/224050172

HLEDÁTE VZRUŠUJÍCÍ ZÁBAVU A NEZAPOMENUTELNÉ ZÁŽITKY?

... Již nehledejte nic jiné ...
Představujeme Vám nový koncept sportovní akce, díky ktoré budete mluvit o 5K INFLATABLE OBSTACLES FUN jako o najzábavnejší události, jakou jste kdy zažili. Startujeme! 23.05.2020 v Rohatci na Fotbalovém hřišti od 10:00 hod..



CO JE ROHATEC RACE 5K INFLATABLE OBSTACLES FUN?

5 km dlouhý běh přes nafukovací překážkovou dráhu, přičemž při jejím zdolávaní je kladen důraz na pohyb formou zábavy, ne na rychlost.
Koncept 5K INFLATABLE OBSTACLES FUN je pro účastníky od 7 let s tím, že pro nejmenší děti ve věku od 2 do 7 let je připravena speciální překážková zóna BAMBINI iMOVE, s programem rozvoje motorické inteligence, pod dohledem profesionálních lektorů.
Každá akce je v daném dnu rozdělena do více časových pásem.

Hlavním cílem konceptu 5K INFLATABLE OBSTACLES FUN je rozpohybovat lidi všech věkových kategorií, přivést je k aktivnímu pohybu a nabídnout jim neopakovatelný zážitek! Tato akce je o zábavě a pohybu a zdravém životním stylu.

ZISKEJTE PŘEHLED O SVÉ POHYBOVÉ AKTIVITĚ S 5K ČIPEM !

5K čip získáváte spolu se startovním číslem při registraci v den akce.5K čip zaznamenává přesný čas startu,
čas strávený na dráze, čas příchodu do cíle
a spálené kalorie.
Následně po příchodu do cíle se data na základe Vašich přihlašovacích údajů synchronizují do registru a jsou přes mobilní aplikaci, případně pres webové rozhraní okamžitě k dispozici.


REGISTRACE a Více informácí na www.5KinflatableFUN.eu

Začátek akce: 23. 5. 2020 10:00:00
Konec akce: 23. 5. 2020 17:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce