8. Starobohnické vánoční těšení

Akce Praha

8. Starobohnické vánoční těšení
Akce pro děti, Divadlo, kino, Jarmarky a trhy
Farnost Bohnice, Praha
Další akce ve městě Praha

8. Starobohnické vánoční těšení

Srdečně vás zveme na již osmé Starobohnické vánoční těšení, které se bude konat v neděli 11. prosince od 12:00 do 19:00 na náměstí ve Starých Bohnicích.
Už nyní se můžete těšit na bohatý doprovodný hudební a taneční program, tradiční tombolu, vánoční divadelní pohádku a kostýmovaný průvod z Nazaretu do Betléma. Součástí letošního ročníku této oblíbené předvánoční akce bude výstava lidových betlémů, probíhající v kostele sv. Petra a Pavla, spolu s výtvarnou dílnou umístěnou v Kolpingově domě. Navštívíte bohatý vánoční jarmark a shlédnete ukázky lidových řemesel a vánočních zvyků. Vyvrcholením akce bude vystoupení známého zpěváka Petra Kotvalda, během kterého zazní písně z jeho CD Vánoce hrajou glórijá. Druhou adventní neděli tak strávíte ve sváteční náladě blížících se vánočních svátků.
Akce probíhá v partnerské spolupráci ŘK farnosti sv. Petra a Pavla v Bohnicích a Odboru kultury Městské části Praha 8. Letošní ročník Starobohnického vánočního těšení je pod záštitou radního pro kulturu pana Radomíra Nepila. www.farnostbohnice.cz/akce/bohnicke-teseni
farnostbohnice.cz/zpravy-a-aktuality/664-8-rocnik-starobohnickeho-vanocniho-teseni

Místo konání akce: Farnost Bohnice, Bohnická 4/30, Praha
Datum začátku akce: 11. Prosince 2016 12:00
Datum ukončení akce: 11. Prosince 2016 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1344N 14.4155E

Případné změny si prověřte na webu akce 8. Starobohnické vánoční těšení

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce