Abraxas - Nekonečný boogie Tour

Akce Litvínov

Abraxas - Nekonečný boogie Tour
Koncerty
Web organizátora:
klubattic.cz
Další akce ve městě Litvínov

Abraxas - Nekonečný boogie Tour

ABRAXAS v čele s leaderem Slávkem Jandou oslavili v roce 2016 40 let existence a místo toho, aby se pomalu ubírali do hudebního důchodu, omladili sestavu a vrhli se do víru nekonečného koncertování. A loni si je fanoušci skutečně pořádně užili jak na klubových, tak i festivalových akcích.

A nejinak tomu bude i letos. Po několika ‘zahřívacích‘ koncertech už v březnu skupina vyrazí na Nekonečný boogie tour 2018, která nese stejný název jako best of nahrávka vydaná k příležitosti čtyřicetiletého výročí. Turné odstartuje 2. 3. 2018 v pardubickém klubu Ponorka a vyvrcholí 29. 3. 2018 v brněnské Šelepce.

Kapela má stále dost energie a síly na rozdávání. Tím, Abraxas zdaleka neuzavírají letošní koncertní nadílku. Už teď mají v rozpisu koncerty na celý rok a další akce ještě přibývají. "Věříme, že přijde hojný počet lidí a náš koncert se stane nezapomenutelným!" Ostatně podívejte se na celkový rozpis letošních koncertů na stránky www.abraxas.cz, kde zároveň najdete další aktuální informace včetně časů jednotlivých koncertů aktuálního turné.

Místo konání akce: Attic Litvinov, Ukrajinská 283, Litvínov
Vstupenky: http://www.klubattic.cz/vstupenky/
Datum začátku akce: 10. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 10. Března 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6005N 13.6026E

Případné změny si prověřte na webu akce Abraxas - Nekonečný boogie Tour

Jméno organizátora: Attic Litvinov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce