AC/DC večer s kapelou New Bells

Akce Liberec

AC/DC večer s kapelou New Bells
Koncerty
Web organizátora:
www.r66club.cz
Další akce ve městě Liberec

AC/DC večer s kapelou New Bells

Přijďte si užít TÉMATICKÝ VEČER s AC/DC !
Večer plný písní od AC/DC - videoprojekce + koncert revivalové kapely NEW BELLS :-) od 20 hod až do ranních hodin.

Kapela vznikla pod původním názvem New Balls (název znamenal objednávku dalších piv..) v roce 1986. Založili ji Tomáš Grospič (kytara) a Vladimír Mráz (basa) a doplnili dalšími členy z poděbradské hospodské sebranky – bubeníkem Jardou Zapletalem a chvilkovým zpěvákem Pavlem Bundou. Partička původně začala vlastní tvorbou, která časem narazila na jediný problém – a to především nedostatek básnické – textové invence. Téměř k zániku skupinu dohnaly neustálé absence či odchody hudebníků.

Mráz s Grospičem se rozhodli tlačit káru dál a dělat muziku především pro radost. Do repertoiru se vloudily převzaté věci osvědčených es, kterými byly a ZZ Top, AC/DC a Joe Satriani. Ke kapele se přidal bubeník a zpěvák Láďa Spilka (známý v současné době z muzikálů Dana Landy) a kytarista Lukáš Zíta (v současné době ve skupině Melouni s Mirkem Linhartem z Jo Jo Bandu).. Kapela začala hrát konečně před lidmi.

Největším zlomem byl rok 1999, Vláďa Mráz v červnu umírá a s ním na čas i kapela. Zbylí členové se rozešli každý svým směrem. Tomáš Grospič nachází v roce 2001 basistu Karla Němečka (Ex- Roxor) a rozhodnou se založit AC/DC cover band.

Koncem roku 2008 skupina pozměnila svůj název na NEW BELLS, čímž se skupina přímo hlásí k odkazu skupiny AC/DC. Přichází Nové zvony v úplně nové sestavě, které již ve svém názvu nesou touhu zachovat dílo australské partičky stále živým a vytrubovat ho pěkně nahlas do světa.. So Let There Be Rock!!!

Místo konání akce: R66 Club, Nákladní 432/16, Liberec
Datum začátku akce: 31. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 1. Dubna 2018 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7604N 15.0477E

Případné změny si prověřte na webu akce AC/DC večer s kapelou New Bells

Jméno organizátora: R66 Club
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce