Akimatsuri 2017

Akce Praha

Akimatsuri 2017
Slavnosti
Další akce ve městě Praha

Akimatsuri 2017

Stejně jako loni i letos se chystáme na japonské podzimní slavnosti v Praze pořádané Asociací Japonců v Česku (Čeko Nihonjin Kai). I tentokrát přímo na baseballovém stadionu Na Kotlářce (vedle stadionu Markéta) nedaleko obory Hvězda.
I tentokrát se chystají ukázky japonských bojových umění. Aikidó uvidíte v podání Aikido Praha Vinohrady - www.aikidovinohrady.cz.

Můžete se těšit na japonské specialiy a další doprovodný program pro celou rodinu, takže neváhejte a v neděli 15. 10. přijďte okusit malé pražské Japonsko :)

[Program ukázek a přesný čas budou doplněny v průběhu září.]

PS: Akimatsuri v Praze již mnoho let pořádá Asociace Japonců v Česku (Čeko Nihondžin Kai). Aikido Praha Vinohrady pouze vytvořilo tuto Facebookovou událost a podílí se na programu slavnosti. :)

[In English:]
This year's Aki Matsuri organized by the Japanese Association in CR (Cheko Nihonjin Kai) will feature a great range of Japanese arts (not only martial), food and drinks: see the plan posted below! Our dojo Aikido Praha Vinohrady will participate by holding an aikido demonstration. Let us invite you to one of the most diverse and fun Japanese events in Prague this year! Please come!

PS: Akimatsuri in Prague is annual event organized by "Japanese association in Czech republic". Aikido Praha Vinohrady has just created this facebook event and will be one of many participants of this celebration. :)

Místo konání akce: Speedway Stadion Marketa, U Vojtěšky 11, Praha
Datum začátku akce: 15. Října 2017 12:00
Datum ukončení akce: 15. Října 2017 15:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0839N 14.3498E

Případné změny si prověřte na webu akce Akimatsuri 2017

Jméno organizátora: Aikido Praha Vinohrady
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce