Alisa Gurova v Praze!

Akce Praha

Alisa Gurova v Praze!
Kultura
Tribellis, Praha
Další akce ve městě Praha

Alisa Gurova v Praze!

ENGLISH BELOW

Alisa Gurova se vrací do Prahy! Přijďte si rozšířit taneční repertoár s nejznámější tribal fusion tanečnicí Ukrajiny!

Tribal s příchutí contemporary
5.11.2016 11-13:00
Tribal je překrásný taneční styl sám o sobě, ale můžeme obohatit jeho výrazové prostředky o pohyby z moderního tance. V dnešní době je velmi populární experimentovat a objevovat nové možnosti v rámci tribalu fusion, nebát se vlivů jiných tanečních stylů a otevřít se jim. Pojďme proniknout do úplně jiného světa - do světa svobody moderního tance - a smíchat ji s tribalem.

Umění improvizace
5.11.2016 13:30-15:30
Bojíte se jít za rámec choreografie? Znehybní vám tělo, slyšíte-li slovo "improvizace"? Tento seminář vás zbaví strachu a naučí vás svobodně tančit v rytmu hudby. Abychom mohli vyjádřit, co cítíme, potřebujeme uvolnit tělo a mysl. Hledání, schémata, struktura, analýza hudby, emoce, kvalita, prostor, čas, a zápletka jsou hlavními prostředky k našemu uměleckému vyjádření právě teď a právě tady. Naučíme se umění improvizace tak, aby náš tanec byl zajímavý, smysluplný a procítěný.

Party!!!
5.11.2016 19:00 - ???
Místo bude upřesněno.

***
Cena do 30.9.2016
Jeden seminář 900 Kč, oba semináře 1700 Kč

Cena od 1.10.2016
Jeden seminář 1000 Kč, oba semináře 1900 Kč

Přihlášky na semináře i vystoupení posílejte na terezadancestribal@gmail.com.

***

Alisa Gurova je známá ukrajinská tanečnice. Již jako velmi mladá se rozhodla, že se protančí až na vrchol ukrajinského tribalu. Studovala s těmi nejlepšími (Rachel Brice, Mardi Love, April Rose, Kami Liddle, Samanthou Emanuel a dalšími) a velmi záhy začala sdílet pódium se svými učitelkami a mentorkami. Kromě tribalu fusion se věnuje dalším stylům tance od jazzu přes modernu po balet a ráda je kombinuje dohromady. Mix těchto stylů ji dovedl k vítězství na tanečním mistrovství Ukrajiny v kategorii Jazz Modern (2016). Alisa stále zdokonaluje své taneční dovednosti. Pro svůj cit pro staré i nové je dnes vnímána jako vycházející hvězda dvou odlišných disciplín - moderního tance a tribalu fusion.

______

Alisa Gurova is coming back to Prague! Come and study with the top dancer of Ukraine!

Tribal with contemporary flavor
5.11.2016 11-13:00
Tribal is a bright and beautiful autonomous dance style on its own but we can make its expression tools even richer by adding movements from the Contemporary dance. Nowadays it is getting very popular to explore different styles and to experiment with them within Tribal Fusion. Let's not be scared of it. Let's open the door to another world of dance, the world of Contemporary freedom, and mix it with Tribal Bellydance.

Art of Improvisation
5.11.2016 13:30-15:30
Are you afraid to go beyond choreography? When you hear the word "improvisation", does your body seem to get stuck? This lesson was specially created to unblock your fears and let your body flow in the rhythm. We need to free our body and mind in order to express what we want to express. Quests, schemes, structure, analysing music, emotions, quality, space, time, plot - these are the tools to get your body to express your ideas right here right now. We will learn to improvise in an interesting, emotional and meaningful way.

Party!!!
5.11.2016 19:00 - ??
Venue TBD

***
Price until 30.9.2016
One workshop 900 Kč, both workshops 1700 Kč

Price from 1.10.2016
One workshop 1000 Kč, both workshops 1900 Kč

Write to terezadancestribal@gmail.com for both workshop and performance registration.

***

Alisa Gurova is a well-known dancer from Ukraine. She has dedicated her young years to become one of the best known Tribal Fusion dancers in Ukraine. After having studied with the masters (Rachel Brice, Mardi Love, April Rose,Kami Liddle, Samantha Emanuel and others) she soon found herself performing on the stage alongside her mentors. Soon enough, she was drawn to research, study and combine different forms of dance, such as modern, jazz, contemporary and ballet. This amalgamation of different styles served as her inspiration and her routine that won her the National Dance Championship in the Jazz Modern Category (2016). She spends her time developing her dexterity as a dancer. Her sense for the Old and the New is the reason why she is seen as a rising star in two starkly different categories - Modern and Tribal Fusion.

Místo konání akce: Tribellis, Fügnerovo náměstí 1866/5, Praha
Datum začátku akce: 5. Listopadu 2016 11:00
Datum ukončení akce: 5. Listopadu 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0715N 14.43E

Případné změny si prověřte na webu akce Alisa Gurova v Praze!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CÍSAŘSKÝ DEN
Mírové Náměstí, Kadaň
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
BULAT OKUDŽAVA
Městská knihovna Frýdek-Místek, Frýdek-Místek