Allergen Zatoka 2017

Akce Soběšovice

Allergen Zatoka 2017
Zábava, párty
Další akce ve městě Soběšovice

Allergen Zatoka 2017

Léto na Zátoce odstartuje Ibiza! Žermanickou přehradu ovládne Allergen!

Znalému milovníkovi elektronické muziky nemusíme jméno večírku Allergen vůbec představovat. Pokud jste se stali někým, kdo rád chodí na párty, tak věřte, že Zátoka a Allergen je pro vás to správné místo, které vás nenechá stát.

Open air párty plná fresh drinků, krásných žen a mužů s luxusní hudbou a pravou atmosférou ostrova Ibizy nás nutí říct, že se Allergen zapíše do dějin obce Soběšovice.

Nejdůležitější hudební akce se dějí bezesporu na Ibize a za Českou republiku nás reprezentuje Dj Nuff, kterého si můžete pamatovat z havířovských slavností z hlavní stage minulého léta a který má na Ibize vlastní párty Allergen a zahrál si v těch nejnámějších klubech na Ibize jako je například Space, Privilege nebo Bora Bora. Dj Nuff vystoupí jako hlavní dj spolu s dalšími skvělými djs, kteří se postarají o nezapomenutelnou atmofséru. Můžete si vychutnat sety djs: Jaqullin, 4row, David Steiniger nebo Raffael de La Rue na Zátoce.

Půl roku před touto Allergen párty jsme vyrazili na Ibizu, aby jsme načerpali atmfosféru Ibizy a mohli tak vytvořit identické prostředí na naší Zátoce. Pokud zapomeneme na moře a postačí nám přehrada, tak vše ostatní máme zařízeno . Písečná pláž, nejlepší hudba, spousta kvalitního pití a úsměv na všech stranách s rozžhavenými těly, to vše máme skladem! Necháme posouzení a procítění přímo na vás.

Sdílejte tuto akci a pozvěte všechny, o kterých víte, že mají rádi tuto atmfosféru a zaslouží si být na pořádné nabíjecí fiestě z Baleárských ostrovů. Zapište si toto datum hned teď! Začínáme v sobotu 24.6. na Žermanické přehradě na Zátoce už od 15:00! Léto začíná zde...Allergenem na Zátoce!
____________________________________________________________________________
Soběšovice leží kousek od Havířova a dostanete se zde jednoduše autobusem nebo taxíkem. Nasmlouvali jsme pro vás nejlepší cenu od společnosti Vi3 taxi , která je zároveň partnerem párty Allergen (cca 100 CZK od vlakového nádraží). V okolí je plno možností ubytování v penzionech, na chatkách, ale i stanové nebo campingové prostředí. To vše vám pomůže si párty Allergen užít opravdu naplno!
Těšíme se na vás a děkujeme, že jste s námi!
____________________________________________________________________________
WE ARE ALLERGEN!
24/06/17 (SOBOTA/SATURDAY)
DJS: NUFF, JAQULLIN, 4ROW, DAVID STEINIGER, RAFFAEL DE LA RUE
VSTUP/ENTER: 150 CZK
Partneři akce: Vodka Helsinky, Vi3 TAXI, Carun, Konopná lékárna
Telefon taxi Vi3: +420 733 158 158

Místo konání akce: R-Zátoka - Vegan house, Soběšovice 011, 739 38 Frýdek-Místek-Soběšovice, Soběšovice
Datum začátku akce: 24. Června 2017 15:00
Datum ukončení akce: 25. Června 2017 03:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.729N 18.4552E

Případné změny si prověřte na webu akce Allergen Zatoka 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ÚSMĚVY ZDEŇKA TROŠKY
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov
HAVÍŘOVSKÝ MAJÁLES 2024
Sportovní klub Horní Suchá, Horní Suchá