AmaterCup WinterSlide 2017

Akce Sosnová

AmaterCup WinterSlide 2017
Auto Moto
Web organizátora:
www.amatercup.cz
Další akce ve městě Sosnová

AmaterCup WinterSlide 2017

Zima, závodní okruh v Sosnové u České Lípy a (v ideálním případě) zasněžená dráha, je tady poslední akce AmaterCupu pro rok 2017, rádi se s vámi všemi potkáme v Sosnové u České Lípy a rozloučíme se s letošní sezonou.

Co je v plánu? Okruhový den s volným ježděním, v rámci startovného 2490 Kč mají všichni jezdci otevřený vjezd na dráhu, celý den bude k dispozici občerstvení a to nejen pro jezdce, ale i spolujezdce, kteří mohou přijet, samozřejmě zdarma. Dorazit může jako tradičně na každou akci AmaterCupu kdokoli starší osmnácti let s autem v dobrém technickém stavu, s předokolkou, zadokolkou nebo autem s pohonem všech kol.

Doufáme a věříme ve sníh, ale reálně s ním nepočítáme. Horší (myšleno lepší) počasí či méně ideální povětrnostní podmínky budeme kompenzovat dobrou atmosférou, "benzínovými" řečmi a debatami nad zásadními otázkami automobilového života. Jezdit budeme asfaltovou část, v případě sněhu jsou vlastnosti dráhy jasné, pokud by sníh nebyl, tak se dá předpokládat vlhký, uklouzaný asfalt, popř. vzhledem k aktuálnímu počasí asflat s příjemně naklouzaným povrchem. Kropení v tuto chvíli není technicky možné - při teplotách u bodu mrazu nefunguje v Sosnové vodovodní systém pro plnění kropiče, samozřejmě v případě vyšších teplot nad nulou a technické způsobilosti je kropení možnou alternativou.

Po celý den bude na místě pro přihlášené jedzce i spolujezdce občerstvení v ceně startovného a vjezd na dráhu bez omezení. Hlásit se můžete jako obvykle po registraci kliknutím na níže položené přihlašovací tlačítko na našem webu.

Místo konání akce: Autodrom Sosnová, Sosnová 200, Sosnová
Vstupenky: http://amater-cup.cz/?p=kalendar&lang=cs&date=1512774000
Datum začátku akce: 9. Prosince 2017 09:00
Datum ukončení akce: 9. Prosince 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6587N 14.5388E

Případné změny si prověřte na webu akce AmaterCup WinterSlide 2017

Jméno organizátora: AmaterCup
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce