ANDĚLSKÉ VÁNOCE 2023

Akce Kroměříž

ANDĚLSKÉ VÁNOCE 2023
Akce pro děti, Hody, Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Kroměříž

ANDĚLSKÉ VÁNOCE 2023

Na Výstavišti Kroměříž proběhne od pátku do neděle 1. až 3.prosince výstava Andělské Vánoce. Dopřejeme Vám slavnostní atmosféru při setkání s přáteli, možnost popovídat si, koupit dárek, sednout si s hrnečkem svařeného vína a zamyslet se nad tím, zda doopravdy chceme prožít Vánoce ve spěchu a nervozitě, nebo v klidu a pohodě.

S přicházejícím vánočním časem chceme návštěvníkům nabídnout den plný adventní pohody a netradičních zážitků. V obou vytápěných pavilonech budou připraveny výtvarné dílničky, tvořivé workshopy včetně prodeje kreativních výrobků (andílci, hračky, keramika, sklo, dekorace, vánoční ozdoby, svíčky). Na své si přijdou i milovníci tradičních řemeslných dílen a originální autorské tvorby (oděvy, šperky, vánoční cukroví). Můžete se těšit na výstavu vánočních betlémů a stromečků, zabíjačkové speciality a kvalitní regionální potraviny.

DOPROVODNÝ PROGRAM:

1.12. 11:00 - 12:30 SAXY BAND
13:00 - 14:30 CIMBALKA REVA 15:00 - 15:45 BOHUŠ MATUŠ 16:30 - 18:00 BEST OF ROCK 19:00 - 20:30 FOXY HUNTERS

2.12. 14:00 Módní přehlídka renomované české návrhářky Ivety Nedomové

3.12. 11:00 Módní přehlídka renomované české návrhářky Ivety Nedomové

ČTYŘNOHÉ VÁNOCE
Nezapomněli jsme ani na Vaše domácí mazlíčky. V sektoru E na vás čekají stánky s pestrou paletou dárků v podobě hraček, módních doplňků, kosmetiky, pelíšků, škrabadel a jiných služeb. Pro vaše malé gurmány bude připravena i restaurace a proto je určitě vezměte s sebou! Kromě běžných pamlsků a laskomin je připraveno speciální vánoční menu. V rámci akce můžete se svým chlupáčem navštívit i originální fotokoutek a odnést si tak na památku portrét od profesionála.

V neděli se můžeme těšit na vystoupení s kozami!
Uvidíte je, jak tancují, poslouchají různé povely a dokonce recitují pohybové básničky! Dozvíte, jak kozy žijí a čím se živí, ale také vám ukážeme, jak vypadá dojení kozy. Máme pro vás i interaktivní část, kde si můžete kozy pohladit, nakrmit, pokusit se dát jim různé povely. A co víc, půjčujeme kozy na procházku na vodítku!

CENA: 100 KČ

senioři nad 65 let - 80 Kč
děti do 150cm v doprovodu dospělé osoby - ZDARMA držitelé průkazu ZTP/P (včetně doprovázející osoby) - ZDARMA


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce