Aneta Langerová & Korben Dallas

Akce Brno

Aneta Langerová & Korben Dallas
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Aneta Langerová & Korben Dallas

Jak se z Konečně stalo Nekonečně aneb Aneta Langerová a Korben Dallas představují svůj nový singl Neustoupím a vydávají se na turné.

Nekonečné čekání se končí a Aneta Langerová s Korben Dallas vyráží na turné. Od vydání jejich první společné písně Sen uběhlo již sedm let. Turné k EP Konečně, které bylo plánováno na duben 2020, bylo zrušeno v poslední chvíli kvůli právě se rozbíhající pandemii covidu, stejně dopadly i koncerty přeložené na podzim stejného roku. Obě strany byly následně zaměstnány vlastními aktivitami – Langerová vydala a koncertuje s úspěšným albem Dvě slunce, Korben Dallas se svou deskou Deti rýb.

Všichni však cítili, že nemohou nechat jejich společný projekt nedokončený. Po třech letech tak přicházejí s novou písní Neustoupím z alba Nekonečně, které mapuje celou jejich dosavadní společnou tvorbu, doprovázeném sérií šesti koncertů v Čechách a na Slovensku. Na československé cesty se vydávají s dlouholetými členy Anetiny skupiny – klavíristou Jakubem Zitkem a violoncellistkou a zpěvačkou Dorotou Barovou.

Barová v minulosti spolu se třemi muzikanty z Korben Dallas stála rovněž za formací Tugriki.

650 Kč

20:30

Začátek akce: 07.11.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce