ANNA

Akce Praha

ANNA
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.stormclub.cz
Další akce ve městě Praha

ANNA /Diynamic, Brasil/ presented by Trenyrkarna.cz

Jsme velice rádi, že ve spolupráci s domácím underwear shopem Trenyrkarna.cz a domácím producentem Subgatem, který tímto eventem navazuje na uplynulé rezidentní večery v klubu Storm, na nichž v minulosti vystoupili zahraniční hosté Loco & Jam, Dave Angel a řada dalších, můžeme představit českému publiku brazilskou exotickou krásku, skvělou DJku a producentku ANNU, zástupkyni světoznámého labelu DIYNAMIC! Vstupenky právě v prodeji (od 220 Kč)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Storm Club, Subgate and underwearshop Trenyrkarna.cz present you the Brasil diva ANNA from DIYNAMIC records! Tickets on sale now (starts at 220CZK).
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► VSTUPENKY / TICKETS: http://storm-club.cz/Anna_tickets

► ANNA /DIYNAMIC, TERMINAL M - BRASIL/

Rok 2017 je dle slov brazilské divy Anny nejúspěšnějším v její kariéře. Kromě vystoupeních po celém světě, v rámci kterých se představila například na festivalech jako jsou Awakenings v Holandsku, Ultra Music Festivalu v Miami, v Austrálii nebo na Ibize, se jí díky jejímu osobitému stylu daří i na producentské dráze.

Její skladbu Odd Concept is oblíbil sám Solomun, který ji vydal na svém domovském labelu Diynamic a několik měsíců držela přední příčky charts.
Další počiny charismatické Anny s osobitým rukopisem spatřily světlo světa na neméně známých labelech, mezi které patří Tronic, Suara, Terminal M či Get Physical.

V rámci své producentské kariéry spolupracovala a remixovala skladby pro osobnosti elektronické hudby typu Tiga, Audion, Matador a Reboot.

Prestižní časopis Mixmag o Anně a její hudbě napsal: “Let’s get one thing straight: we f*cking love ANNA and her beats.”

Místo konání akce: Storm Club Prague, Tachovské náměstí 5, Praha
Vstupenky: http://storm-club.cz/Anna_tickets
Datum začátku akce: 2. Prosince 2017 21:00
Datum ukončení akce: 3. Prosince 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0877N 14.4535E

Případné změny si prověřte na webu akce ANNA /Diynamic, Brasil/ presented by Trenyrkarna.cz

Jméno organizátora: Storm Club Prague
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce