ANNIHILATOR (CAN) koncert

Akce Praha

ANNIHILATOR (CAN) koncert
Koncerty
Storm Club Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

ANNIHILATOR (CAN) + special guest

Těšte se na podzim, ANNIHILATOR navštíví Prahu!

Legendární kanadská thrash/heavy metalová kapela ANNIHILATOR loni vydala své patnácté studiové album »Suicide Society«, které čerstvě po vydání představila v rámci podzimního turné. Bouřlivé přijetí a pozitivní ohlasy na úspěšné album přiměly kapelu vyjet na evropské turné „In The Blood“ podruhé. Tentokrát se ale zastaví i v srdci Evropy, ve čtvrtek 17. listopadu v pražském klubu Storm!

Nenechte si ujít skvělou techniku kytaristy a frontmana Jeffa Waterse, patnáctá studiovka je skutečně umělecký kousek! Dokonalé, ostré a pevné riffy lemují perfektní směs bubnů a basy, která bude náplní nadcházejícího turné.

Kapelnická sestava turné se skládá z frontmana Jeffa Watterse, bubenického monstra Mikea Harshawa, nového kytaristy Aarona Homma a basáka Riche Hinkse! Tak nezapomeňte, koncert se uskuteční ve sváteční den, 17. listopadu v pražském klubu Storm!

Vstupenky si zakupte za zaváděcí cenu 650 Kč platnou do 31. srpna na webu www.mastersofrock.cz a v předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro a TicketArt.

Místo konání akce: Storm Club Prague, Tachovské náměstí 5, Praha
Vstupenky: http://www.mastersofrock.cz/
Datum začátku akce: 17. Listopadu 2016 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0877N 14.4535E

Případné změny si prověřte na webu akce ANNIHILATOR (CAN) + special guest

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce