AutoCont skialp Koruna Beskyd

Akce Bílá

AutoCont skialp Koruna Beskyd
Sportovní akce
Další akce ve městě Bílá

AutoCont skialp Koruna Beskyd

Přátelé, kamarádi, skialpoví kolegové,
létní vedra na nás tlačí plnou silou, ale to nezabrání Týmu BESKI, aby už teď pro Vás nepřipravoval skialpová povyražení v zimních Beskydech.
SKIALP KORUNA BESKYD roste a tak, jak bylo předběžně avizováno, bude mít v sezóně 2017/18 tři části. Generálním partnerem celého seriálu je společnost AUTOCONT a každý z dílčích závodů má svého titulárního partnera.
SKI TRAB SKIALP Sprint - Bílá, 9. prosince 2017
DYNAFIT SKIALP Vertical – Lysá hora, 12. ledna 2018
MONTURA SKIALP Maraton – Lysá hora, 3, února 2018

A co se skrývá za hlavními novinkami?
- MONTRUA SKIALP Maraton – cca 25 km v masivu Lysé hory, 1300 m převýšení a do celkového času se započítává nejen výstup, ale i 2x sjezd
- Formát a hodnocení seriálu – tři závody a o pořadí v seriálu rozhoduje bodový zisk za pořadí v každém z nich (stejně jako ve skialpovém Českém poháru)
- Hlavními kategoriemi celého seriálu jsou ELITE MUŽI, ELITE ŽENY, HOBBY ŽENY (vše bezrozdílu věku) a HOBBY MUŽI do 39 let, HOBBY MUŽI 40+. Platí podmínka, že startující v Českém poháru v posledních pěti letech jsou zařazeni v kategorii ELITE.
- PRICE MONEY – zavádíme price money pro vítěze hlavních kategorií (bližší podrobnosti až po projednání se všemi partnery a otevření webových stránek)
- MIX PÁRY - všechny dílčí závody budou mít novou kategorii KLUK A HOLKA pro ty, kteří se na skialpové túry vydávají raději ve dvou
- Centrum posledního závodu MONTURA SKIALP Maraton bude v hotelu Partyzán na Morávce. Tady proběhne také vyhlášení výsledků celého seriálu a tombola, při které vyhrává každý z účastníků posledního závodu. A už teď slibuje hodnotnými cenami překonat tu letošní na Bílé.
- EXPO ZIMA 2018 a Ski opening, Bílá – spojili jsme síly se SKI Bílá a na 9. prosince připravili pro všechny milovníky sjezdového i skialpového lyžování velkou předvánoční předváděcí a testovací akci, na které se představí nejnovější kolekce zimního zboží, služby pro zimní pobyty na horách i nová auta a zimní autopříslušenství. To vše můžete spojit s levným sjezdováním i účastí v prvním dílu seriálu SKIALP KORUNA BESKYD - SKI TRAB SKIALP Sprint.
Ale protože do první akce je ještě chvíle času, jednání s partnery intenzivně probíhají, organizační štáb se schází a organizuje a na Vás zbývá jediné - těšit se a držet palce, aby přišel mráz i sníh.

My se těšíme na Vás a přejeme všem hezký zbytek léta
Tým BESKI

Místo konání akce: SKI areál Bílá, Bílá 173, Bílá
Datum začátku akce: 9. Prosince 2017 10:00
Datum ukončení akce: 9. Prosince 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4441N 18.4584E

Případné změny si prověřte na webu akce AutoCont skialp Koruna Beskyd

Jméno organizátora: Skialp Beskydy
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce