AUTOGRAMIÁDA LADISLAVA ŠPAČKA VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

AUTOGRAMIÁDA LADISLAVA ŠPAČKA VE ZLATÉM JABLKU
Kultura, Přednášky a kurzy, Setkání a srazy
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: 571 817 111

Na besedu a autogramiádu zavítá do Zlína za svými čtenáři uznávaný odborník na etiketu Ladislav Špaček. V knihkupectví Luxor v obchodním centru Zlaté jablko představí svou poslední knihu „Etiketa – Moderní etiketa pro každého“. Také beseda s autorem se ponese v duchu rad a doporučení, jak se vyznat ve společenských situacích. Akce se koná ve středu 2. května od 16 do 18 hodin.

 V sérii autogramiád, které v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko pořádá knihkupectví Luxor, přichází na řadu nejznámější odborník na zásady společenského chování. Ladislav Špaček, spisovatel, pedagog a bývalý tiskový mluvčí prezidenta Havla, přijíždí do Zlína se svou novou knihou „Etiketa – Moderní etiketa pro každého“.

 Zatím nejobsáhlejší příručka etikety tohoto oblíbeného autora přináší poučení a rady ohledně odívání, stolování, chování v nejrůznějších společenských situacích a další pravidla. Odráží také aktuální vývoj a změny ve společenských zvyklostech oproti minulosti. Setkání s autorem, který je českým guru v oblasti etikety, pak nabízí jedinečnou možnost položit otázky či se poradit a získat tak informace přímo od toho nejpovolanějšího.

 Beseda spojená s autogramiádou proběhne ve středu 2. května od 16 do 18 hodin v 1. poschodí obchodního centra.

 

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub