Autorské čtení: Literarmageddon

Akce Brno

Autorské čtení: Literarmageddon
Kultura
Web organizátora:
kavarna-andel.cz/
Další akce ve městě Brno

Autorské čtení: Literarmageddon

Než se svět rozpadne na malé kuřecí nugetky se sladkokyselou omáčkou, zavítejte do Kavárny Anděl a poslechněte si čtveřici lidí zírajících do papírů a rozlévajících své duše po celém podniku. Doufejme, že je dostatek mopů! O svou tvorbu se s vámi podělí čtveřice autorů, která protáhne vaše úsměvy a zahřeje vaše srdce jako finská sauna se stojanem plným heboučkých froté ručníků.
A o koho jde?

Radka Zavadilová:
Často mlčí, ale jak už to u introvertů bývá, v její mysli je rušno. Spíš než v mluvení vidí svou sílu v psaní, kterému se pro radost věnuje odmalička. Svůj osobitý styl teprve hledá a o to víc ji baví zkoušet nové tvůrčí věci. Ze všech možných zakončení příběhu má nejradši hořkosladký, na happy endy ji moc neužije.

Kateřina Koutníková:
Káťa. Sem tam to čte, sem tam to pořádá čtení. Zlehčuje věci těžký, ztěžuje věci lehký. Prostě je, má nějaký věci a jejich kvalitu si určíte sami. Měřítka jsou přeci jen různá, stejně jako očekávání, naděje, vyhlídky. Jak řekl jeden člověk: "Já bych se toho nebál." Prostě si to poslechněte a utvořte si obrázek sami.

Tereza Sachrová:
Do Brna se přistěhovala vloni a od té doby kočuje ze školy na školu. Dosud neví, kam se uvrtnout, nejraději je zalezlá v pokojíku a píše převážně jen do šuplíku a krabiček. Nejraději má čas, česnek, plastelínu a kontušovku.

Libor Kamensky:
Bohemista, povídkář a milovník zapečených toustů. Satirickým hledím vypráví o věcech mnohdy hořkých a nemilých, avšak vždy s dávkou laskavého černého humoru, neboť je zastáncem vizionářské myšlenky populární filosofky Mary Poppins: „Když si dáš lžičku cukru, hořké polyká se líp.“

Místo konání akce: Kavárna Anděl, Gorkého 34, Brno
Datum začátku akce: 18. Října 2017 19:00
Datum ukončení akce: 19. Října 2017 01:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1996N 16.5955E

Případné změny si prověřte na webu akce Autorské čtení: Literarmageddon

Jméno organizátora: Kavárna Anděl
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava