Back To The Basement

Akce Olomouc

Back To The Basement
Koncerty, Zábava, párty
15 Minut music club, Olomouc
Další akce ve městě Olomouc

Back To The Basement

Festivalová sezóna se pomalu blíží ke svému konci a klubová začíná. Jako start pro Vás chystáme punkrockovou smršť vybraných kapel v našem oblibeném olomouckém klubu 15 minut!

Just For Being
Tahle pražská čtveřice míchá pop punk s melo HC vlivy a má český scéně svoje neoddiskutovatelné místo. Minulý rok vydali na vinylu svoji první dlouhohrající desku a mají za sebou dvě evropská turné. V Olomouci to mají rádi, nejsou tu poprvé ani naposled!

KRANG
Kulervoucí skatepunk sebranka omšelých ogarů, které už znáte z kapel Punkhart, Criminal Colection a Víkend. Kapelu sponzoruje známý český kulturista Tomáš “Makej” HennelFitness. A Staňa jako součást show bude mít sólo na valašku frgálem.

War Reporter
Tahle nová banda plná zkušených pardálů s ex členy kapel My Funeral, Sold My Soul a My Real Face valí nekompromisní hardcore-punk. Jedna z nejvýraznějších nových věcí na moravský scéně. A nikdo je nepřepije!

We Are Here
Pořádající banda punkrock alkoholiků, která už se rok chystá dodělat svoje první EP. Když nepřijdeš tak si ťa najdem i když budem bez kalhot!

Pro hladové na místě homemade vegan burgery za rozumný peníz. Ale přijďte brzo nebo je sníme všechny sami :D

Start 20:00
Vstup 120,-

Místo konání akce: 15 Minut music club, Komenského 31, Olomouc
Datum začátku akce: 17. Září 2016 20:00
Datum ukončení akce: 18. Září 2016 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5975N 17.2669E

Případné změny si prověřte na webu akce Back To The Basement

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce