BANJO BAND IVANA MLÁDKA

Akce Plzeň

Koncerty
Další akce ve městě Plzeň

BANJO BAND IVANA MLÁDKA

Po úžasném vystoupení na jaře 2019 přijíždí do KD Šeříková opět Ivan Mládek se svým Banjo Bandem, a to s úplně novým programem v plzeňské premiéře.

Těšit se můžete na zbrusu nové fórky a kultovní songy. Oblíbený Banjo Band Ivana Mládka si nejpozději od 90. let získal všeobecnou popularitu u televizních diváků i na koncertech. A sláva Jožina z bažin sahá od Prahy přes Vizovice až po Oravu.
Banjo Band Ivana Mládka netřeba příliš představovat, stejně tak jako jeho frontmana a autora písní. Ivan Mládek je nejen muzikant, skladatel a textař ovlivněný jazzem i country, ale i oblíbený humorista. V 90. letech postavil na nohy hudebně zábavné pořady Čundrcountry show a Country estráda, pro které sám psal písně, mluvené slovo i humorné scénky. Napsal více než 600 písní, z nichž některé u nás zlidověly – Dáša Nováková, Prachovské skály, Jez, Linda, Neopatrný křeček či Hlásná Třebaň. Všechny mají originální texty zpracovávající nějaký zajímavý či prostě jen legrační příběh. Nejznámější a nejúspěšnější písní se stal Jožin z bažin. Písnička o příšeře, která se pohybuje v bažinách kolem Zlína a „žere hlavně Pražáky“, byla prostě trefou do černého. K písni byl natočen vtipný videoklip, kteý v posledních letech obletěl internet a dočkal se i cizojazyčných verzí (ruština, polština, němčina) či různých parodií (metalová úprava). Jako coververzi v rámci svého koncertu v České republice si tuto píseň také vybrala Metallica. Ivan Mládek přijíždí se svým Banjo Bandem – partou dobře známých doprovodných zpěváků/hráčů/komiků jako Lenka Šindelářová, Libuše Roubychová, Lenka Hraj (Plačková), či Jan Mrázek.

450 – 550 Kč

20:00


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce