Barbie úklid s Centrem Černý Most

Akce Praha

Barbie úklid s Centrem Černý Most
Akce pro děti, Jiné akce
Další akce ve městě Praha

Potřebujeme ale spojit síly a přizvat vás na pomoc! A nebude to jen tak… dorazí také Barbie a její růžový tým, který odmění všechny, kdo pomohou s úklidem, krásnou hračkou od Mattela a dalšími drobnými dárečky. Těšit se můžete i na hrací koutek a Barbie relax zónu, kde si během úklidu můžete odpočinout.

Všichni pomocníci se mohou navíc zapojit do soutěže o Barbie dům, kde budou moci svou odměnu rovnou ubytovat. Úklid proběhne v pátek a sobotu 9. a 10. září. Pracovní pomůcky i občerstvení je pro všechny účastníky zdarma, s sebou stačí všem dobrá nálada a chuť se zapojit!

Co je důležité vědět?

 

·         registrace a start proběhne před západním vstupem do Centra Černý Most (vstup od metra)

·         úklid bude probíhat od 10.00 do 15.00

·         odměnu si bude možné vyzvednout u infostánku centra v čase od 11.00 do 18.00

 

A proč právě panenka Barbie?

Nejnovější kolekce panenek Barbie Loves the Ocean (Barbie Miluje Oceán) obsahuje tři panenky, jejichž těla i doplňky jsou vyrobeny z 90 % z recyklovaných plastových dílů vázaných na oceán. To znamená, že plast použitý při výrobě této řady panenek pochází z oblasti do 50 km od vodních toků, kde neexistuje běžný systém sběru odpadu. Hrozí tak, že skončí rovnou v oceánu.

Místo toho z něj ale v Mattelu vyrobí panenky, které dětem přinesou radost, a navíc rodičům pomohou při vysvětlování, proč je ochrana životního prostředí dnes klíčová.

 

Budoucnost růžové je totiž v zelené!

 

Jméno organizátora: Centrum Černý Most
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce