Barbora Mochowa a Unique Quartet

Akce Domažlice

Barbora Mochowa a Unique Quartet
Koncerty
Další akce ve městě Domažlice

Barbora Mochowa a Unique Quartet

Barbora Mochowa je česká zpěvačka, pianistka a skladatelka, která svým moderním písničkářstvím přináší na naši scénu neobvyklé pojetí popu, intimního, naléhavého i magického. V roce 2016 vydala první sólové album Waiting for the White Raven, za které získala v rámci hudebních cen Žebřík druhé místo v kategorii Objev roku. V tomto roce se stala finalistkou českého národního kola Eurovision Song Contest s písní True Colors.

Unique Quartetse poprvé objevil na scéně v roce 2016 a ihned od svého vzniku začal intenzivně spolupracovat s osobnostmi současné populární scény a koncertovat s vlastním programem, který obsahuje především úpravy popových, rockových a filmových skladeb a písní.

V uplynulých třech letech se zúčastnil nahrávání CD, singlů nebo klipů Ewy Farne, Karla Gotta, Anety Langerové, Dary Rolins, Václava Noida Bárty, Lenny, Jana Smigmatora, Jitky Zelenkové, Barbory Mochowé, kapel Lucie, Chinaski, Zrní, Lake Malawi, Mirai a mnoho dalších. Na koncertních podiích doprovázel, kromě mnoha z již zmíněných: Moniku Absolonovou, Radku Fišarovou, Dashu, Barboru Polákovou, Martu Jandovou, Ondřeje Gregor Brzobohatého, Evu Burešovou, Báru Basikovou, Lenku Dusilovou, kapelu Vertigo, dívčí kapelu Vesna a mnoho dalších.

19:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce