„BAREVNÉ VELIKONOCE“ VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

„BAREVNÉ VELIKONOCE“ VE ZLATÉM JABLKU
Akce pro děti
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

O velikonočním víkendu ožije obchodní centrum Zlaté jablko opět dvouleté pauze svátečními zvyky. Program s názvem „Barevné Velikonoce“, který potěší zejména nejmenší návštěvníky, nabídne malování kraslic, pletení pomlázky a další dobové velikonoční tradice. Sváteční zábava je připravena na sobotu 16. a neděli 17. dubna vždy od 11 do 16 hodin.

Květinová výzdoba v interiéru obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně již nějakou dobu oslavuje příchod jara. Během nadcházejícího svátečního víkendu k ní přibude i tradiční velikonoční program určený především pro děti.

V tvořivých dílničkách si malí návštěvníci budou moci namalovat kraslice z kachních vajec, ozdobit velikonoční perníčky, vyrobit zajíce za slámy nebo uplést pomlázku. Svůj výtvor si pak samozřejmě odnesou domů jako dárek.

Zábavu i poučení dětem nabídne velikonoční farmu se zvířátky. Vyzkoušet si zde mohou třeba to, jestli zvládnou podojit krávu. Zvířátka nebudou živá, a tak se děti nemusejí obávat si je pohladit, zblízka prohlédnout nebo se s nimi vyfotit.

Program je přístupný zdarma v přízemí prodejní galerie obchodního centra 16. a 17. dubna od 11:00 do 16:00 hodin.

Více na www.zlatejablko.cz

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce