Baví se celá rodina festival

Akce Lety

Baví se celá rodina festival
Festivaly
Další akce ve městě Lety

Baví se celá rodina festival

Vítáme Vás na pozvánce k festivalu BAVÍ SE CELÁ RODINA!
Festival se uskuteční v zářijové příjemné sobotní odpoledne, kde na Vás bude čekat mnoho atrakcí, stánků, her, dobré jídlo i pití,se skvělou atmosférou a jako třešničkou na dortu pro Vás jsou slosovatelné vstupenky o hodnotné ceny, které postupně přidáme ke zhlédnutí zde do události! :-) Při zaplacení vstupného každý obdrží unikátní lístek do slosování o ceny, které proběhne v 17:00 a také zdarma dostanete mapku celého areálu s přehledem, kde jaké stanoviště naleznete. Celou akci nám zahájí skvělá dětská rocková kabela DobiBoyz ve 13:00!!
A nyní k bohatému programu:
Pro Vaše malé ratolesti jsme si připravili zvířátka nejen k pomazlení ve spolupráci s farmou Kozí Hůrka. Dle domluvy s úžasným panem Maierem (majitelem), si s sebou můžete vzít ztvrdlé pečivo či mrkev na nakrmení - koz, ovcí, ale také koní, které budou k dispozici i na projížďku za malý příspěvek.
Další atrakcí pro děti budou herní stanoviště o malé sladké odměny, malování na obličej, dětské dílničky v podobě malování na sádrové odlitky, vymalovávání omalovánek nebo tvoření náramků z plastových či dřevěných korálků ve spolupráci s Domeček Hořovice a Tvořeníčko a inspirace by designer Katrin.
Pro maminky jsme si připravili poradenství o pleť a líčení zdarma ve spolupráci s báječnou kosmetičkou paní Libuse Berankova, která pracuje s velmi kvalitními produkty od Mary Kay. Dále na maminky čeká módní second handový koutek s krásnými kousky oděvů, které nesmí ve Vašem šatníku chybět! A také pro maminky tvořilky možnost výroby vlastního náramku z POLODRAHOKAMŮ, opět ve spolupráci Tvořeníčko a inspirace by designer Katrin.
Pro tatínky jsme si připravili luxusně vychlazené točené pivko s dobrým jídlem a pohodovým posezením přímo ve srubu Srub U Kocoura.
A nakonec pro ty, co nemají rádi módu a vysedávání jen tak u piva jsme si připravili ve spolupráci s jogínkou Pájou Pavla Klejnová lekci jógy pro všechny věkové kategorie zcela zdarma! Další pohybovou aktivitou hned po józe Vás čeká fitness cvičení opět pro všechny, tedy začátečníky i pokročilé, které jsme si připravili ve spolupráci s energickou Papájou Pavla Mistrová.

Po 18:00 čeká na všechny příznivce hudby a hlavně liquid Drum and bassu nadupaná afterparty s dobrými drinky a rytmy tance!

Tak neváhej a piš si do kalendáře termín 5.9.2020, kde se společně všichni setkáme!

Těšíme se na Vás!


Váš tým BAVÍ SE CELÁ RODINA




Začátek akce: 5. 9. 2020 12:30:00
Konec akce: 5. 9. 2020 18:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HIGHLAND GAMES Úvaly
hřiště pod kostelem, Úvaly
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince
Kluboofka Fest
Na Koupáku, Vlašim
VÍTÁNÍ JARA 2024
Club Kino, Černošice
Mladí ladí jazz Open Air
Karlovo náměstí, Praha