Bazar dětského oblečení 2017

Akce Praha

Bazar dětského oblečení 2017
Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Praha

Bazar dětského oblečení

Srdečně vás zveme na bazar dětského oblečení v KC.

Bazar navštívím pouze jako kupující

Chcete-li si pro své děti pořídit výbavu na zimu, přijďte na uvedenou adresu v čase mezi devátou a druhou hodinou. Čekat na vás bude oblečení a doplňky pro děti.
VSTUP NA BAZAR JE ZDARMA.

Na bazaru bych rád/a prodal/a nějaké věci

1. Chcete-li se bazaru zúčastnit jako prodávající, je potřeba zaregistrovat se zasláním této informace na email Barbora.Folejtarova@centrumbutovice.cz v období od 9. do 13. 10. 2017 Počet prodávajících je omezen, proto, prosím, dlouho neváhejte!

2. Prodej je zajištěn. Věci, které chcete prodat donesete dva dny předem (čtvrtek 2. 11.) v čase od 17ti do 19ti hodin. Převezmeme je od Vás, označíme štítky. O nic dalšího se starat nemusíte. V sobotu v době od 17ti do 19ti hodin už si jen přijdete pro utržené peníze a zbylé oblečení.

3. Na podzimním bazaru se chceme zaměřit především na prodej zimního oblečení. Mimo to bude možné prodat klokanky, šátky, nosítka, hrací deky pro děti a podobné vybavení. Pokud máte něco, o čem si myslíte, že by se dalo do kategorie "vybavení pro děti" zahrnout, konzultujte to, prosím, se mnou na výše uvedeném emailu. Hračky nepřijímáme. Z hraček povolujeme pouze dětské hrazdičky, hrací stolky a podobné větší hračky, spadající spíše do kategorie vybavení.

4. Maximální počet kusů oblečení na jednu prodávající osobu je 150 + max. 10 kusů vybavení. Max. počet bot je 20 párů (navíc k počtu oblečení a vybavení)

5. Zboží, které přinesete, mějte označené. Nejlépe samolepkou, na které uvedete požadovanou cenu a velikost. Velice nám tím usnadníte práci. Nebudeme muset hledat cedulky a připevňování prodejních štítků se tím velmi zrychlí. Je možné přinést si i seznam věcí. Ten slouží ale především pro vaši kontrolu.

6. K prodeji zařadíme pouze ty věci, které mají štítek, na kterém je uvedena ! dětská velikost ! - tedy na škále 50 - 164. K prodeji nevystavíme věci, které jsou označené "dospělým číslováním", tedy M, L apod. a je očividné, že se nejedná o dětské oblečení. Pokud bude v průběhu označování zjištěno, že je mezi věcmi více jak 150 ks oblečení, přebytečné věci nebudou k prodeji zařazeny.

6. Dobrovolný příspěvek pro prodávající je 50 Kč. Vybraný obnos bude použit na provoz Komunitního centra sv. Prokopa.

7. Jakékoliv dotazy směřujte na email Barbora.Folejtarova@centrumbutovice.cz. Jsem vám k dispozici a na všechny vaše dotazy ráda odpovím.


Pokud máte dětské zimní oblečení,které byste rádi věnovali potřebným,můžete nám je během bazaru odevzdat. Oblečení bude distribuováno potřebným (zejména rodinám v krizi) prostřednictvím Šatníků Farní charity Stodůlky www.stodulky.charita.cz Oblečení musí být čisté a nositelné. Děkujeme!
https://www.facebook.com/stodulky.charita/?ref=br_rs

Velice se na všechny těšíme a doufáme, že bazar bude mít podobný úspěch, jako ten minulý.

Místo konání akce: Farnost Stodůlky, Kovářova 21/22, Praha
Datum začátku akce: 4. Listopadu 2017 09:00
Datum ukončení akce: 4. Listopadu 2017 14:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0491N 14.3132E

Případné změny si prověřte na webu akce Bazar dětského oblečení

Jméno organizátora: Farnost Stodůlky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Vimperské trhy 15.06.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk
VENKOVSKÉ TRHY 2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk