BE24: Solomun (Diynamic/GER)@ ROXY - SOLD OUT

Akce Praha

BE24: Solomun (Diynamic/GER)@ ROXY - SOLD OUT
Zábava, párty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

BE24: Solomun (Diynamic/GER)@ ROXY - SOLD OUT

Headlinerem 24. narozenin ROXY bude Solomun

SOLD OUT

Pražskou ROXY čeká v říjnu další nápor fanoušků bosenského producenta Solomuna. Majitel úspěšného německé labelu Diynamic se vrací po roce a tentokrát jako headliner 24. narozenin klubu ROXY - BE24. Jeho prosincový 6ti hodinový set patří jednoznačně mezi nejlegendárnější klubové noci v ČR. V říjnu budou mít druhou možnost i ti, kteří se v prosinci do ROXY bohužel nedostali.

Předprodeje budou spuštěny ve čtvrtek 11. srpna ve 12:00.

Solomun prožívá další rok na vrcholu, jeho eklektické dlouhé sety opanovaly během léta festivaly jako Melt, Exit nebo Love Family Park, jeho label Diynamic Music slaví 10 let na scéně (Diynamic Showcase) a letní Ibizu ovládl dvojící rezidentur Solomun + 1 v Pacha a Solomun + Live v klubech Destino a Ushuaia. Mezi jeho hosty patří toto léto např. Damien Lazarus, Henrik Schwarz, DJ Koze nebo Dixon. 1. srpna navíc vydal bilanční kompilaci remixů Selected Remixes 2009-2015 obsahující klenoty současné house music.
Loňské Solomunovo vystoupení bylo brzy vyprodáno, proto doporučujeme brzký nákup v předprodeji.

EN
Solomun has played a major role in redefining world house music, with productions, remixes and stand-out DJ sets that take the very building blocks of House and sensitively reconstruct them: adding a fresh, ultramodern twist to the genre. A well-respected underground producer for a number of years, he regularly hits the top spot of readers’ polls in music industry magazines - confirming his measure in every important category. On 28th October you will have a second chance to witness his spectacular dj set at ROXY Prague, this time as the headliner of 24th anniversary of ROXY – BE24. It is advisable to buy your tickets in advance. Presale wiil start this Thursday 11th August 12PM.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Datum začátku akce: 28. Října 2016 22:00
Datum ukončení akce: 29. Října 2016 07:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0906N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce BE24: Solomun (Diynamic/GER)@ ROXY - SOLD OUT

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
FESTIVAL BAMBULE 2024
Galerie Butovice, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
FESTIVAL BAMBULE 2024
Galerie Butovice, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha