Běh naděje - Vlašim

Akce Vlašim

Běh naděje - Vlašim
Akce pro děti, Sportovní akce
Další akce ve městě Vlašim

Běh naděje - Vlašim

Vážení a milí přátelé, chceme Vás seznámit s aktuálními informacemi k organizaci 9. ročníku Běhu naděje. Letošní běh je 5. ročníkem celorepublikového projektu SKUTKY NADĚJE, kde je tento běh zařazen. „Skutky naděje“ je unikátní projekt, který se svým rozsahem, aktivním přístupem pořadatelů a hlavně samotných účastníků řadí k nejmasovějším humanitárním a charitativním akcím v celé republice.

Projekt svými aktivitami oslovuje širokou veřejnost a všechny společenské vrstvy. Právě propojení různých odvětví sportovních a nesportovních aktivit je jednou z hlavních předností tohoto projektu.

Neméně důležitým kladem je i aktivní účast většiny dárců. Ti nejenže mohou přispět na dobrou věc, ale taky zúčastněním se některé z aktivit projektu dělají i mnoho prospěšného pro zdraví své, ale i svých blízkých.

Mezi unikátní patří i čistota a průhlednost hospodaření s dary. Veškeré darované prostředky předáváme konkrétním organizacím. To znamená, že předáme 100% vybrané částky.
Do struktury projektu „Skutky naděje“ patří: Běh naděje, Golf naděje, Kolo naděje, Tenis naděje a Krása naděje.

Byly vybrány dvě hlavní aktivity, na které bude projekt přispívat:
sbírka věnovaná na boj proti rakovině sbírka věnovaná na podporu volnočasových aktivit mládeže, hendikepovaných a geneticky nemocných dětí.

Naše sbírka 22. 9. 2016, podpořená aktivním pohybem, bude věnována na výzkum rakoviny jako v minulých dvanácti letech. Principy Běhu naděje se pro rok 2016 nemění.

Hlavním organizátorem se stala společnost Levity, a. s., která se podílí na pořádání sportovních a společenských akcí., včetně organizace BN.

Spolu vyhlašovatelé jsou: Česká onkologická společnost České lékařské společnosti, Český klub Fair Play, generálním partnerem projektu je ERBIA HOLDING a.s., JUS group.
Odborný partner: Liga proti rakovině Praha.

Co je Běh naděje? Dobrovolná humanitární akce spojená s veřejnou sbírkou charakterizovaná hledisky:
Finančním – získat finanční prostředky na výzkum rakoviny.
Solidárním – vyjádření soucítění s nemocnými.
Preventivním – pravidelným pohybem a správnou životosprávou udělat něco pro své zdraví a předcházet onkologickým i ostatním civilizačním onemocněním.

Jedná se o běh nesoutěžní. Trať je možno absolvovat jakýmkoliv způsobem, během, joggingem, na invalidním vozíku, na kole, na kolečkových bruslích, s kočárkem, se psem, prostě bez omezení. Je pro občany všech věkových kategorií, od seniorů po novorozence. Všechny prostředky získané od účastníků akce jako dar v rámci veřejné sbírky jsou věnovány na výzkum rakoviny podle rozhodnutí nezávislé grantové komise.
Informace o BN na internetu: www.behnadeje.cz.

I letos získala licenci k pořádání této akce a uskutečnění sbírky SOŠ a SOU Vlašim, Zámek 1.

Zveme vás na Běh naděje, který proběhne ve čtvrtek 22. 9. 2016 v prostorách nádherného zámeckého parku a školy od 13 hodin.

Zveme Vás již na sedmnácté setkání s během, s hudbou, s přáteli, s různými pohybovými aktivitami a sportem.

Místo konání akce: Vlašim, Jana Masaryka 302, Vlašim
Datum začátku akce: 22. Září 2016 13:00
Datum ukončení akce: 22. Září 2016 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7035N 14.8972E

Případné změny si prověřte na webu akce Běh naděje - Vlašim

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce