Bitters Bronze Bowl V

Akce Jihlava

Bitters Bronze Bowl V
Sportovní akce
Web organizátora:
gladiatorsaft.cz
Další akce ve městě Jihlava

Bitters Bronze Bowl V

Sezóna 2017 je u konce a závěr se ponese v pořádném stylu! Zatím neporažení Gladiators přivítají přerovské Mammoths a vyzvou je na souboj o titul vítěze 3.ligy a Bitters Bronze Bowl trofej. Gladiators se tentokrát přesunou ze svého domácího stadionu na Stoupách na hlavní jihlavský stadion FC Vysočina.

Oba semifinálové duely ukázaly, že skupina Jih 3.ligy o úroveň převyšovala tu Severní. Prvními finalisty se stali Mammoths, kteří přehráli favorizované Mustangs 27:3. Propracovaný útok, který dominoval základní část skupiny, nakonec padl pod silou a agresivitou hráčů z Přerova. Druhé semifinále ovládli Gladiators, kteří rozdrtili liberecké Titans vysoko 41:7. Titans nedokázali reagovat na passový útok domácích a po několika rychlých touchdownech bylo rozhodnuto. O Bronze Bowl se tedy nakonec utkají Gladiators s Mammoths, pro které to bude letos už třetí vzájemný duel.

Finalisté se v základní části potkali dvakrát a oba zápasy měly podobný scénář. Gladiatorská defense, vedená LB Michalem Rengem, dokázala zastavovat přerovské nájezdy a dovolila jím pouze jeden field
goal za zápas. Naopak ty gladiátorské byly úspěšnější. Vzduchem útočil QB Ondřej Pavlas, který nacházel především duo Mašita-Purdie a po zemi drivy zakončoval sám nebo vysílal svého RB Stanislava Bence. S dvěma výhrami 18:3 a 20:3 do finále nastupují jako mírnější favorité Gladiators.

Oba týmy do finále dostaly především jejich obrany. Bitters Bronze Bowl bude tvrdá, emotivní bitva o každý yard, jejíž vítěz získá vše, pro co letos bojoval.

Přijď letos naposled podpořit svůj tým! Pozvi svoje přátelé a doraz na stadion FC Vysočina! Zápas proběhne netradičně večer pod umělým osvětlením, které ještě více doladí slavnostní atmosféru. Těšit se můžeš na občerstvení, soutěže, komentátora a hlavně parádní fotbal!

Více informací budeme přidávat postupně.

Vstupné 30 Kč, děti do 15 let zdarma.

Místo konání akce: Stadión FC Vysočina Jihlava, Jiráskova 69, Jihlava
Datum začátku akce: 15. Července 2017 19:15
Datum ukončení akce: 15. Července 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4027N 15.5735E

Případné změny si prověřte na webu akce Bitters Bronze Bowl V

Jméno organizátora: Vysočina Gladiators
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce