Bleší trh na Nákladovém nádraží Vol. 2

Akce Praha

Bleší trh na Nákladovém nádraží Vol. 2
Jarmarky a trhy
Nákladové nádraží Žižkov, Praha
Další akce ve městě Praha

Bleší trh na Nákladovém nádraží Vol. 2

Že nemáte druhý zářijový víkend do čeho píchnout? Přijďte se podívat na již druhý bleší trh na Nákladovém nádraží Žižkov!

Zdá se Vám, že váš šatník zeje prázdnotou, skoro jako by se některé z kousavých svetrů (které jsou teď jedinými obyvateli vaší osamělé skříně), hladově pustily do svých souputníků, po kterých snad zůstala jen vyzývavě prázdná ramínka?

Hladoví-li Váš šatník po dalších kouscích k nakousnutí, nebo si ho chcete jen trochu okořenit, neváhejte a navštivte nás 11.9. v prostorách Nákladového nádraží Žižkov!

Ale ani vlastníkům skříní nacpaných až k prasknutí u nás nebude dlouhá chvíle!
Můžete si u nás zpříjemnit zářijový víkend nad designovými výrobky, nad dobrým jídlem a pitím. Nebo se porozhlédnout kolem za doprovodu příjemné hudby, kterou si jako množství dalších artefaktů, jako na každém správném blešáku budete moci odnést s sebou ve formě vkusně opotřebovaných LP desek; jak jen budete mít chuť! :)
O "náplň" dne u nás nebude nouze! :)
Těšíme se na Vás!

-Jste na vážkách? Pište na nevolova.z@gmail.com
- Pro více informací o prodeji, prosím kontaktujte saraprostejovska@gmail.com
______________________________________________
Not sure what to do the second weekend in September? Then just come to a second flea market at Nákladové nádraží Žižkov!

Do you too have that sour feeling as if your closet was starving for ideas and almost as ravenous and empty as if one of those woollen sweaters that "bite you" every time you wear them (and which seem to be the only current inhabitants of your lonely wardrobe), have swallowed their companions, which now seem to be commemorated only by the skeleton-like hangers?
If your closet is hungrily awaiting new tasteful clothes, or if you just want to spicy it up a bit, don't linger on and join us on the 11th September in Nákladové nádraží Žižkov!
But even if your wardrobe is already full and stuffed, let's just make the most out of a September weekend - there's only a few of them! We'll have design products, good food and music to listen to and even buy on proper old LP recordings and many other proper flea market "stuff"! It really depends on your taste and appetite! We're looking forward to seeing you there! :)

- Feeling lost? Contact nevolova.z@gmail.com
- For more information about the stands and oppprtunity to sell on the market, please contact: saraprostejovska@gmail.com

Místo konání akce: Nákladové nádraží Žižkov, Jana Želivského 2, Praha
Datum začátku akce: 11. Září 2016 12:00
Datum ukončení akce: 11. Září 2016 15:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0853N 14.4761E

Případné změny si prověřte na webu akce Bleší trh na Nákladovém nádraží Vol. 2

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
VENKOVSKÉ TRHY 2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk
BLEŠÁK A SWAP 30.06.2024
Poláčkovo náměstí, Rychnov nad Kněžnou