Blondýna a Tony Zaváněl - koncert v Paradoxu

Akce Brno

Blondýna a Tony Zaváněl - koncert v Paradoxu
Koncerty
Další akce ve městě Brno

Blondýna a Tony Zaváněl - koncert v Paradoxu

Koncert smíšené dvojice folkových objevů:

Blondýna

Rtěnka, řasenka, boty na podpatku, krásné šaty. Písně jsou “blondpísně” = obvykle na tři akordy. K tomu blondbásně = na tři řádky.
Básnická tvorba má často nemravnou nebo alespoň nevýchovnou pointu.
Písně pojednávají o hlubokých osobních prožitcích. Mezi oblíbená témata patří např. slevové letáky, nákupy v supermarketech, hodina aerobiku, dívání se na Disney DVD, antiprotestování, kuriozní přátelé z Blondýnina života (např. brněnský výpravčí) aj.
Blondýna vystupuje již rok. Je finalistkou pražské Porty, stanula na prknech proslulých destinací jako např. Myšárna v Hronově, hospoda U Datla v Blatné, klub Kocour v Praze, kavárna Anděl v Brně, či Dům dětí a mládeže v Rakovníku.
Jméno Blondýna vzniklo podle toho, že si jiné umělecké jméno protagonistky stejně nikdo nikdy nezapamatoval a v zákulisí o ní kolegové hovořili jako o “té blondýně”.
www.bandzone.cz/blondyna

Tony Zaváněl

Písničkář, hudební skladatel a zumbatantrik Tony Zaváněl svými písněmi rozeznívá vaše smysly i srdce. Každým coulem své existence připomíná, že jsme všichni jedním Božím stvořením, tedy až na ignoranty, pitomce, sveřepé imbecily, charakterové nezaopatřence aj.
Svou kariéru nastartoval díky náhlému uvědomění, že jakýkoliv druh handicapu nemá člověku bránit v plnění vlastních snů, právě naopak – Tonyho jemná logopedická vada se stala nedílnou součástí jeho projevu a hojně tak dnes po celém světě chodí spousta jeho napodobovatelů.
Na koncertě zazní i Zavánělovy největší hity, jako jsou Kamarádíček, Obchodník s deštěm atd.
www.bandzone.cz/_85251

Místo konání akce: Paradox divadelní studio, Křížová 95/20, Brno
Datum začátku akce: 2. Prosince 2017 20:00
Datum ukončení akce: 2. Prosince 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1879N 16.594E

Případné změny si prověřte na webu akce Blondýna a Tony Zaváněl - koncert v Paradoxu

Jméno organizátora: Paradox divadelní studio
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce