Boxing Live

Akce Ústí nad Labem

Boxing Live
Sportovní akce
Další akce ve městě Ústí nad Labem

Boxing Live

Dva WBC Duely o mistrovský titul „Týmu České republiky“:

„Boxerské hvězdy“ z „Týmu České republiky “ Fabiana Bytyqi a Lucie Sedláčková chtějí získat WBC-Silver-World Championship pásy ve svých váhových kategoriích

Chtějí pokračovat na vítězné vlně! Fabiana Bytyqi (21 let) v minimální váze a muší váha Lucie Sedláčková (23 let) jsou v svých jedenácti profesionálních zápasech zatím neporaženy a získaly své první mezinárodní tituly. Obě mladé boxerky získaly neuvěřitelnou popularitu od založení týmu "Tým Česká republika" v České republice prostřednictvím TV Nova.

Po posledním zápase v Praze, kdy proti Polce Karině Kopinské Lucie Sedláčková (10-0-1 (4)) odčinila jedinou remízu ve své kariéře a potvrdila tak, že je hodnou kandidátkou na mistryni světa ve své váhové kategorii. S WBC-Silver-soubojem o titul v Ústí nad Labem chce WBC-Juniorská mistryně světa poprvé obhájit svůj nárok na titul mistryně světa v seniorské kategorii.

Také neporazitelná Fabiana Bytyqi (11-0-0 (3)) chce bojovat o titul WBC-Silver-World Championship v minimální váze ve svém rodném městě Ústí v kruhu kandidátů na mistra světa. Po jejím vítězství v obhajobě titulu WBC-Juniorské-mistryně světa proti Luisana „La Princesa“ Bolivar z Venezuely v září v Magdeburgu se chce Fabiana Bytyqi svým fanouškům ukázat s novým pásem.

Obě mladé „Boxerské hvězdy“ jsou kromě intenzivního tréninku a studia také žádané v různých médiích a reklamních a propagačních akcích. Obě tyto „Výjimečné dámy“, trénované bývalým mistrem světa Lukášem Konečným v „Týmu Česká Republika“, chtějí svými WBC-Boji o tituly ve svých váhových kategoriích upevnit své pozice ve světovém žebříčku!


Třetí zápas „Týmu Česká republika“:

Zvládne Tomáš Šálek „Mistr 100%“ v těžké váze v pátém utkání profesionálního boxu popáté vyhrát knokautem ?

Týmový kolega obou úspěšných dam z „Team Czech Republic“ Tomáš Šálek vstoupí do ringu v supertěžké váhové kategorii. V jeho posledním zápase v Magdeburgu proti Delalicovi z Bosny dokázal tento 19.- letý talent z Ústí nad Labem také ve čtvrtém profesionálním duelu vyhrát knokautem. Zůstane Tomáš Šálek nyní ve svém pátém boji stoprocentní? Soupeři a další boxerské zápasy akce SES budou oznámeny brzy!


Česká televizní stanice TV Nova bude SES-Box-Gala z Ústí nad Labem přenášet živě!

Místo konání akce: SPORTCENTRUM SLUNETA, Ústí nad Labem
Vstupenky: http://www.ticketportal.cz/
Datum začátku akce: 2. Prosince 2017 18:00
Datum ukončení akce: 2. Prosince 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6653N 14.0129E

Případné změny si prověřte na webu akce Boxing Live

Jméno organizátora: CRAZY Production
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce