Brankářský kemp 2017

Akce Kladruby nad Labem

Brankářský kemp 2017
Akce pro děti
Další akce ve městě Kladruby nad Labem

Brankářský kemp 2017

Ani letos nepolevíme a přicházíme opět s dalším ročníkem KEEPERsport Campu! Tentokrát pro rok 2017, připravuje firma KEEPERsport CZ letní kemp pro mladé brankáře narozené v letech 1999 až 2009, kde využijeme zkušenosti z pořádání těchto kempů od rakouských a italských kolegů z internetového portálu KEEPERsport a sedmi předchozích v Česku.
Nově brankářská škola spolupracuje s fotbalovou akademií Radka Sňozíka. Kempu se budou účastnit trenéři fotbalové akademie, kteří využívají nejnovějších tréninkových metod a pomůcek. Jedna z novinek kempu bude střílecí stroj "Globus Eurogoal 1000". Nikde jinde mladí brankáři nezažijí tolik specifických brankářských tréninků, rad a zkušeností jako v našich kempech.
Hlavním trenérem kempu je Martin Shejbal (trenér brankářů FK Pardubice). Mimo jiných se na trénincích představí profesionální brankáři z Česka i ze zahraniční! Účast předběžně přislíbili: Jaroslav Blažek (brankařská legenda ČR), promo brankáři KEEPERsportu Vlastimil Hrubý (FK Jablonec), Martin Berkovec (Bohemians Praha), Přemysl Kovář (Slavia Praha), Luděk Frydrych (Olympia Hradec Králové), Jakub Žďánský (FK ERA-Pack Chrudim, futsalová reprezentace ČR) Tomáš Meller (dříve FK ERA-Pack Chrudim, futsalová reprezentace ČR),Libor Gerčák ( V. Mýto, futsalová reprezentace ČR ) Peter Palúch (bývalý reprezentační brankář Československa).

Místo konání akce: Vasury Kolesa, Stáj Vasury Kolesa 53501 Kolesa 28, Kladruby nad Labem
Datum začátku akce: 10. Července 2017 10:00
Datum ukončení akce: 14. Července 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0883N 15.4772E

Případné změny si prověřte na webu akce Brankářský kemp 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce