Bratři Koncert 2016

Akce Praha

Bratři Koncert 2016
Koncerty
Café V lese, Praha
Další akce ve městě Praha

Bratři / BAZEL // Café V lese

Bratři jsou skutečně bráchové, dvojčata, a k tomu Veselí. Jiří a Ondřej. Bratři bezmezně milují taneční hudbu, kterou se rozhodli posunout na novou úroveň prostě tím, že ji umí rozjet naživo jako v Česku málokdo. Mají rádi analogový zvuk synťáků, hutnou basu, samply a živé bicí v nekompromisním live-setu. K tomu všemu přidávají maximální energii a nasazení. Trocha melancholických ploch, ale mnohem častěji hodně rozjetá taneční kapela, která se neztratí v žádném klubu.

https://soundcloud.com/bratri

BAZEL

Temná melancholie a éterické, povznášející vokály, i tak by se dala charakterizovat hudba česko-polské dvojice Ba:zel. Projekt všestraného umělce Daniela Vlčka a zpěvačky, pianistky, flétnistky a skladatelky Eweliny Chiu je ovlivněn současnou chladnou elektronikou i klasickou hudbou. Společně dekonstruují hudební formy, jako je sonata nebo nocturno. Přes nejrůznější experimentální audiovizuální projekty se Daniel a Ewelina dostali postupně až k písňové formě na hranici popu.
Ba:zel koncertovali už i v zahraničí a v roce 2015 strávili nějaký čas na umělecké rezidenci v Holandsku. Tam také vznikl základ jejich debutového alba eye draw(s) the line, které sami vydali na kazetě letos v červnu.

https://bazel.bandcamp.com/
http://bazel-detritus.tumblr.com/

VSTUPNÉ 130 Kč

Místo konání akce: Café V lese, Krymská 12, Praha
Datum začátku akce: 10. Listopadu 2016 19:00
Datum ukončení akce: 10. Listopadu 2016 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0714N 14.4485E

Případné změny si prověřte na webu akce Bratři / BAZEL // Café V lese

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce