Brutální Výběr TOUR

Akce Planá nad Lužnicí

Brutální Výběr TOUR
Koncerty
Další akce ve městě Planá nad Lužnicí

Brutální Výběr TOUR - Planá n. Lužnicí + Tlustá Berta

BRUTÁLNÍ VÝBĚR TOUR je společné turné kapel Náhodný Výběr a Brutální Jahoda po celé České republice na podzim roku 2016. Celá tour má 12 zastávek, a spolu s oběma kapelami zahrají na jednotlivých zastávkách i zajímaví místní hosté. Obě kapely mají na celou tour připravenou speciální show, a o pořádné mejdany ve všech městech, kde se bude turné konat, opravdu nebude nouze. Přijďte si poslechnout mladou a nadějnou krev české scény, a společně si zazpívat hity jako například Romantička, nebo Reflektory. Těšíme se na Vás!

BRUTÁLNÍ JAHODA - Mladá energická kapela okořeněná o elektrické housle. Seskupení fungující přes 3 roky hrající styl na pomezí mezi popem, rockem a punkem. Kapela se chystá vydat první album, ze kterého už vypustila pilotní videoklip k songu Reflektory. Kluci jsou na podiu jako doma, a každý koncert je pro ně jedna velká párty.

Náhodný Výběr - Pop-punková kapela pod názvem Náhodný Výběr vystupuje od roku 2014. V tomto roce vydala své debutové album Napadla mě melodie, ke kterému byly natočeny dva videoklipy na písně Romantička a Je to jenom hra. V roce 2016 kapela vydala své druhé CD s názvem Láskyplní. Od svého vzniku odehrála přes 100 větších i menších koncertů po celé České republice. Kapelní motto zní: baví nás hrát a za svojí tvorbou si stojíme a věříme v ní. Máme své sny a cíle, za kterými si jdeme. Někdy to jde hůř a někdy líp… ??

_____________________________________
Náhodný Výběr - Romantička (OFFICIAL VIDEO)
https://youtu.be/LKTCPGmBhbY

Brutální Jahoda - Reflektory (Official music video)
https://youtu.be/sJISaELprNA

Místo konání akce: Sokolovna Planá, ČSLA 244, Planá nad Lužnicí
Datum začátku akce: 16. Prosince 2016 20:00
Datum ukončení akce: 17. Prosince 2016 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.3468N 14.7073E

Případné změny si prověřte na webu akce Brutální Výběr TOUR - Planá n. Lužnicí + Tlustá Berta

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Divadlo Frani Šrámka, Písek
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
DK metropol, České Budějovice
HELENA 60 let na scéně
DK metropol, České Budějovice