BUMBLEBASS & H9

Akce Semily

BUMBLEBASS & H9
Koncerty
Další akce ve městě Semily

BUMBLEBASS & H9

Koncert v malé vodní elektrárně Semily Řeky se měl původně konat v březnu 2020. Nový termín je 14.9.2020. Zakoupené abonentky zůstávají v paltnosti.

Kontrabasové kvarteto Bumblebass je těleso složené ze čtyř studentů pardubické konzervatoře, kteří si řekli, že kontrabas, který zde studují, je neprávem považován za nástroj čistě doprovodný. Chceme našemu publiku ukázat mnoho možností, jak se dá na basu hrát.Během let společného hraní se jim podařilo vystavět si rozmanitý repertoár. V repertoáru se prolíná mnoho stylů, od jazzu a swingu, přes klasickou a populární hudbu až k rocku i k metalu. Kvarteto vystoupí ve složení Petr Pavíček, Ondřej Sejkora, Jan Hrubeš a Martin Brádle.

H9 - mužský vokální sbor, je mužská sekce pěveckého sboru Jizerka ze Semil. Devět statečných, citlivých jinochů z podkrkonošší, kteří se chtějí hudbou bavit, radovat, užívat a všechny její krásy předávat svým posluchačům. H9 vystupuje především v rámci koncertů Jizerky, má však za sebou několik samostatných. Odborně vedený mužský sbor s pozoruhodnou zvukovou kvalitou‘. V jejich repertoáru najdeme jednak tvorbu českých skladatelů jako jsou například Leoš Janáček nebo Antonín Dvořák, ale i odlehčenější skladby zahraniční soudobé tvorby. Vystupují ve složení:Tomáš Brádle - tenor I, Jiří Broul - tenor I, Matěj Nedomlel - tenor II, Tomáš Jech - tenor II, Petr Řehák - bas I, Jiří Pitl - bas I, Jakub Kazda - bas II, Martin Brádle - bas II, Nadia Ladkany-sbormistr.

Vstupné: 160,- Kč

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Čarodějnice v Jilemnici
areál Kuvajt, Jilemnice
HUDEBNÍ FESTIVAL: ŠTERNBERSKÝ KOPEC 2024
U Sportovní haly Ecce Homo, Šternberk