CAVEMAN 20.04.2023

Akce Praha

CAVEMAN 20.04.2023
Zábava, párty
Další akce ve městě Praha

CAVEMAN

CAVEWOMAN
Po více než patnácti letech úspěšného uvádění inscenace Caveman přichází agentura Point s Cavewoman. "Obhajoba jeskynní ženy" Mysleli jste si, že Vás už nic nedokáže rozesmát? Přijďte se podívat na volné pokračování kultovní one man show Caveman a seznámit se s hrdinkou představení o jeskynní ženě Cavewoman. Pobaví Vás trochu jiný pohled na lásku a partnerské vztahy, na to, co dělá muže mužem a ženu ženou, v komedii, která se s vtipným nadhledem zamýšlí nad věčným soubojem obou pohlaví. “Obhajoba jeskynní ženy” Emmy Peirsonové je humorným pohledem na muže a ženy, snažící se žít vedle sebe na stejné planetě. Zábavné pojetí věčného souboje těchto dvou pohlaví, pro změnu ze ženské perspektivy, volně navazuje na slavnou Beckerovu one man show Caveman. Příběh se tentokrát odehrává v době oslav 10. výročí svatby jeho hlavní hrdinky. Diváci jsou pozváni do její “jeskyně”, kde s nimi v odlehčeném duchu sdílí své radosti a strasti prvních deseti let po svatbě.

Hraje: Daniela Choděrová
Napsal: Emma Peirson Režie: Irena Žantovská

One man show, které vtipně pojednává o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví.

ROB BECKER
Režie Patrik Hartl Hudba David Kraus Produkce POINT s.r.o.

Komedie, u které nezůstane Vaše bránice v klidu!
Málokterý autor se může pochlubit takovým úspěchem, jako Rob Becker - vyprodat divadelní sály v USA stejně jako ve Slovinsku, v Německu jako ve Francii - to už chce hodně talentu a správného citu pro žhavé téma. Pojem "sexuální harašení" se šíří světem z Ameriky. Ve Spojených státech nehovoří o ženách či o mužích, ale o "lidských bytostech", aby se vyhnuli možnému nařčení z diskriminace toho či onoho pohlaví. Rozdíly mezi muži a ženami a s tím spojené komplikace jsou ovšem vpravdě globální. Rozumí jim stejně Belgičané jako Kanaďané, Italové jako Nizozemci. Porozumí jim i Češi? Jistě k tomu přispějí i protagonisté 90ti minutového představení jednoho herce Jan Holík nebo Jakub Slach.

Máte chuť se zase jednou rozesmát až k slzám?
Přijďte se podívat a přesvědčte se sami, že tato volba byla správná!

19:00


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha
PRIDANÉ - SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha
CAVEMAN 30.04.2024
Divadlo U Hasičů, Praha
TECHTLE MECHTLE - DRAG ROYAL SHOW
ROYAL Theatre & Club Chic, Praha