Caveman

Akce Ostrava

Caveman
Jiné akce
Další akce ve městě Ostrava

Caveman

V nejúspěšnější české one man show o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi nimi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví, se v režii Patrika Hartla představí Jan Holík či Jakub Slach.
„Obhajoba jeskynního muže“, kterou napsal a na jevišti sám v USA uvádí Rob Becker, představuje humorné přemýšlení o rozdílech mezi muži a ženami a o tom, jak tyto rozdíly vyvolávají často nedorozumění. Představení pro jednoho herce zaplňuje do posledního místa hlediště mnoha divadel v USA i v Kanadě. „Obhajoba jeskynního muže“ byla poprvé uvedena na Broadwayi v divadle Helen Hayes 26. března 1995 a po svém 399. uvedení 17. července 1996 se dočkala zápisu do divadelních kronik, když překonala hry „Search For Intelligent Life in the Universe“ (Hledání inteligentního života ve vesmíru) Lily Tomlinové a „The World According to Me“ (Svět podle mě) Jackie Masonové. Tehdy se „Obhajoba jeskynního muže“ stala nejdéle hraným představením jednoho herce v historii Broadwaye.

Jedná se o náhradní termín – původní představení mělo proběhnout 30. 10. 2020, 18. 12. 2020 a 15. 3. 2021. Vstupenky zůstávají v platnosti.

170 - 420 Kč

19:00


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Burza minerálů
Radniční park, Most
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek