Čertovina na zámku 2019

Akce Hrušovany nad Jevišovkou

Čertovina na zámku 2019

Vážení a milí zájemci o akci Čertovina na zámku,

velmi se těšíme, že vás budeme moci přivítat na dalším ročníku této akce. Smyslem je, abyste získali příjemné vzpomínky na chvíle strávené s rodinou nebo blízkými lidmi. Chtěli bychom ale také poukázat na potenciál našeho zámku. V budoucnosti by se z něj mohlo stát kulturní centrum, již nyní je o akce konané zde velký zájem. Minulé ročníky navštívilo asi 1000 účastníků, z čehož máme neskutečnou radost.

Průběh akce?

Čertovina na zámku se bude konat dne 7. 12. 2019 od 17 h do 18h. POZOR, na tomto místě chceme upozornit na změnu: akce začíná v zámeckém parku. Letos budou čerti strašit, jak peklo káze i tam. Žádáme vás, abyste do parku vstupovali pouze ze strany od zámku, pokud tak neučiníte, zbytečně se připravíte o překvapení, které pro vás přichystáme. Prostor pro diváky bude vyhrazen u fotbalového hřiště. Plánek akce je k dispozici zde: http://sphz.cz/certovina-na-zamku-2019/.

Po průvodu v parku se společně s čerty přemístíme do areálu zámku, kde na vás bude čekat další dávka pekelných ohňů a na závěr sladké překvapení, které bude dětem rozdávat Mikuláš společně s andílky.

Občerstvení?

Připraven bude pro vás již tradiční posilňující mok.

S kočárkem nebo bez?

Chtěli jsme vás požádat, abyste zvážili účast na show s kočárkem, jelikož terén v areálu zámku není zpevněný a v našich silách není jej žádným způsobem upravit.

Doprava?

Pokud jedete z blízkého okolí, je možné využít například autobusovou dopravu a nemusíte řešit parkování. Zámek se nachází pár kroků od autobusové zastávky Lidická VÚPP.

Adresa konání akce je Lidická 1, Hrušovany nad Jevišovkou 671 67, jakmile dorazíte na tuto adresu stačí vstoupit před 17h do přilehlého zámeckého parku a jste na místě.

Parkování?

Pokud byste potřebovali pohodlně zaparkovat, doporučujeme parkovací prostory na náměstí Míru. Žádáme vás, abyste nepakrovali v blízkosti autobusové zastávky Lidiská VÚPP.

Děkujeme sponzorům akce:

Město Hrušovany nad Jevišovkou, Malířství Hříbek, Josef Smolík, MUDr. Hana Milošová, Zajíc, s.r.o. a Dana Procházková.

Těšíme se na vás :-)

http://sphz.cz/certovina-na-zamku-2019/

Začátek akce: 7. 12. 2019 17:00:00
Konec akce: 7. 12. 2019 18:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Tišnov historický
Městské kulturní středisko, Tišnov
Břeclav dětem 2024
areál pod zámkem, Břeclav
Den dětí
1. nádvoří rosického zámku, Rosice