Cestopis: JAR - cesta za dobrodružstvím

Akce Praha

Cestopis: JAR - cesta za dobrodružstvím
Přednášky a kurzy
BAREVNÁ KAVÁRNA NA LONDÝNSKÉ, Praha
Další akce ve městě Praha

Cestopis: JAR - cesta za dobrodružstvím

Další cestopisné vyprávění v prostorách spodního sálu Barevné kavárny je připraveno na čtvrtek 16.2. od 19 hodin. Cestovatelským hostem bude Iveta Steidlová. Spolu s ní se můžete prostřednictvím fotografií vypravit do Jihoafrické republiky a prožít nejedno zajímavé dobrodružství.

Přijďte si poslechnout vyprávění o zajímavostech, které v průvodci nenajdete. Seznámíte se s atraktivními místy v širších souvislostech, a to z pohledu historie, ochrany přírody, ekologie, ekonomiky, informatiky, managementu a nakonec i legislativy. Nebudou však chybět ani zážitky a zkušenosti z Jižní Afriky. Jak říká sama cestovatelka: "Afrika je divokou, neuspořádanou a úžasnou zemí s menšími či většími turistickými atrakcemi, která vám naplní duši nadějí, vzrušením a očekáváním."

Přijďte se i vy ponořit do této rozmanité země. Poznejte, co je to africký luxus, komfort, chudoba, ekoturistika, pouště, savany, divoká a chráněná zvířata, nádherná vegetace, liduprázdné pláže, přeplněná města, vinařské oblasti, strohé horské krajiny a velmi rozmanitá populace.

Vstup volný.

Místo konání akce: BAREVNÁ KAVÁRNA NA LONDÝNSKÉ, Londýnská 30, Praha
Datum začátku akce: 16. Února 2017 19:00
Datum ukončení akce: 16. Února 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0731N 14.4344E

Případné změny si prověřte na webu akce Cestopis: JAR - cesta za dobrodružstvím

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce