Cestovatelské kino: Norsko

Akce Brno

Cestovatelské kino: Norsko
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Brno

Cestovatelské kino: Norsko @Kino Scala

Severská exotika v plné síle. Vydejte se poznávat zemi divoké přírody, fascinujících ledovců, majestátních fjordů, tančící polární záře, moderní architektury, bohaté kultury i zimního sportu. V doprovodu cestovatelky a milovnice Skandinávie, Martiny Čamekové, se projdeme z Osla přes oblast fjordů až na daleký sever, od souostroví Lofoty přes rozsáhlé Laponsko až na Nordkapp a ruskou hranici. Uvidíme nejsevernější bod kontinentální Evropy, půlnoční slunce, lov tříkilových krabů královských v Barentsově moři i sněhobílé pláže. Naše norská expedice začíná!

Martina Čameková
Vždy inklinovala k cestování. Miluje severskou přírodu a mentalitu Skandinávců. Vystudovala švédštinu, po škole ji zaválo do Ekvádoru a pustila se do španělštiny. Deset roků provází klienty po Skandinávii, na Islandě, v Grónsku, ale i po jiných koutech světa. Marťa je akční typ, který přijímá všechny výzvy a neposedí na jednom místě ani minutu. Nejraději ze všeho dělá novou stopu v čerstvém prašanu.

12. 4. (čtvrtek)
Start: 20:30 hod.
Vstupenky: bit.ly/NorskoBrno

Partneři: Kulturio, City.cz, CentrumBrna.cz, AtlasCeska.cz, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství, GoOut.cz, Přednáškomat, Naše cesta kolem světa - Our trip around the world, Interez

Místo konání akce: Univerzitní kino Scala, Moravské náměstí 3, Brno
Vstupenky: https://www.smsticket.cz/vstupenky/12153-cestovatelske-kino-norsko
Datum začátku akce: 12. Dubna 2018 20:30
Datum ukončení akce: 12. Dubna 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1974N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce Cestovatelské kino: Norsko @Kino Scala

Jméno organizátora: Cestovatelské kino
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce