Cestovatelský večer - Rumunské šotoliny s Offroad Guide

Akce Praha

Cestovatelský večer - Rumunské šotoliny s Offroad Guide
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Praha

Cestovatelský večer - Rumunské šotoliny s Offroad Guide

Přátelé a motorkáři,

první Cestovatelský večer roku 2018 nás zavede do Rumunska a abychom si ho pořádně prohlédli, pozvali jsme Michala Pertlíčka, tvůrce motorkářských průvodců Offroad Guide, který v minulém roce tuto zemi důkladně projel a před koncem roku vydal již svoji 3. knihu.
Michal zmapoval známé i méně známé oblasti Rumunska, zavede nás na šotolinové cesty v oblasti Maramurešských hor, které vedou až k hranici s Ukrajinou. Jsou zde nádherné cesty, ale v posledních letech se i v této zemi začalo více dbát na ochranu přírody a tak se už i zde objevují zákazy vjezdu, které s ohledem na výši pokut, doporučujeme dodržovat.
Samozřejmě nevynecháme centrální část Rumunska a pro nás Čechy nesmí chybět Banát, který byl ve dvacátých letech 19. století osídlen 52 českými rodinami u Plzeňska a Klatovska. Podíváme se tedy nejenom jak se v této oblasti dá pěkně jezdit na cestovním enduru, ale také jak se tam žije našim krajanům.
Pokud máte chuť se vypravit v letošním roce do Rumunska a hledáte inspiraci nebo si jen chcete zpříjemnit zimní večer, přijďte ve čtvrtek 18. 1. 2018 od 18:30 k nám do Adventure Moto, Lublaňská 49, Praha 2. Publikaci Offroad Guide Rumunské šotoliny, si samozřejmě budete moci na místě koupit, i s autorovým podpisem a věnováním...

Vzhledem k omezené kapacitě cca 30 míst bychom vás rádi požádali o potvrzení účasti na mail petr@adventure-moto.cz nebo na tel 604 890 808. Na pokrytí nákladů vybíráme vstupné 150 korun.

Těšíme se na vás

Místo konání akce: Adventure - Moto, Lublaňská 185/49, Praha
Vstupenky: http://www.adventure-moto.cz/shop/cestovatelske-vecery-promitani-cestovani/18-1-2018-rumunske-sotoliny-s-offroad-guide
Datum začátku akce: 18. Ledna 2018 18:30
Datum ukončení akce: 18. Ledna 2018 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0741N 14.4313E

Případné změny si prověřte na webu akce Cestovatelský večer - Rumunské šotoliny s Offroad Guide

Jméno organizátora: Adventure - Moto
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce