Cesty do Asie: Blízký až Dálný východ

Akce Praha

Cesty do Asie: Blízký až Dálný východ
Jiné akce
Cestovečery, Praha
Další akce ve městě Praha

Cesty do Asie: Blízký až Dálný východ

Letí to jako voda a nás čeká v pořadí již 5. #Cestovečer, který se bude konat 1. září. A máte se nač těšit, večer bude na téma CESTY DO ASIE. Myslíte si, že tak obrovský kontinent jako je Asie, není možné v jednom večeru propojit? Věřte nám, že to jde a vy se o tom můžete sami přesvědčit! Jak už je u nás zvykem, celý večer proběhne v Kavárně co hledá jméno.

Během 5. Cestovečera uslyšíte dva příběhy od dvou zcestovalých nadšenců, kteří procestovali nespočet zemí a poznali tu pravou místní kulturu, smýšlení lidí, bojové konflikty a mnoho dalšího. Jedna přednáška trvá zhruba 45-50 minut. Poté následuje otevřená diskuze a pauza pro doplnění energie, se kterou vám ráda pomůže nabídka kavárny. A pokud hledáte nějakého parťáka pro cestování, je to ideální příležitost, jak ho najít, protože k nám chodí lidé se stejnou zálibou, proto neváhejte dorazit!

No a na koho se můžete těšit?

LUBOŠ KOVÁČ
Z PRAHY AŽ NA FILIPÍNY PŘES 26 ZEMÍ

Také znáte ten pocit, že už vás Evropa omrzela, poněvadž ji máte skoro celou projetou? Ne? Nevadí! :) Ale přesně tohle se stalo Lubošovi, který se chtěl podívat někam dál do světa. Sebral se a vydal na dlouhou štreku, která mu zabrala bezmála rok a projel při ní de facto skoro celou Asii. Vyprávět bude o lidech, zkušenostech a o chvílích, kdy mu rozhodně nebylo do skoku.
Jaká země Luboše nejvíce okouzlila a do jaké by se znovu podívat nechtěl? Jaká všechna jídla ochutnal?
Nechte se překvapit ;-)


JÍŘÍ KALÁT
PALESTINA: Země nezemě

Velmi často slýcháme ve zprávách a na internetu o nepokojích a bojích na území Palestiny a Svaté země. A přesně tam se vydal Jirka! Je ten správný člověk, který nám pomůže osvětlit místní vztahy, ať bojové, tak lidské. Sám o tom pravidelně píše do Literárních novin. Zažil dobrodružství, o kterých se nám může jen zdát a přitom ještě stačil vytvářet dechberoucí fotky.
Jaké to je, být dennodenně na ulici ve styku s ozbrojenými vojáky? Bál se Jirka o život? A jaké pocity to v něm všechno zanechalo?
Dozvíte se již 1. září :)

Vstupné: 80Kč
Choďte od 18:30, začínáme promítat v 19:00.

Místo konání akce: Cestovečery, Stroupežnického 493/10, Praha
Datum začátku akce: 1. Září 2016 18:30
Datum ukončení akce: 1. Září 2016 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0698N 14.4035E

Případné změny si prověřte na webu akce Cesty do Asie: Blízký až Dálný východ

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce