CHARITATIVNÍ SHOPPING VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

CHARITATIVNÍ SHOPPING VE ZLATÉM JABLKU
Jiné akce
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

O tom, že pomáhat se nosí, jsou přesvědčeni v obchodním centru Zlaté jablko ve Zlíně. Pro své návštěvníky tak chystají na sobotu 23. března charitativní shopping, kdy propojí výhodné nakupování se sbírkou ve spolupráci s projektem Korunka pomáhá. Výtěžek bude věnován Kubovi, který se potýká s onkologickým onemocněním. Připravený je také bohatý doprovodný program s Martinem Dejdarem, Sagvanem Tofim, Míšou Noskovou a mnoha dalšími.

Oblíbený shopping plný slev je opět tady. Tentokrát se ale v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně odehraje trochu jinak. Kromě výhodných nabídek ve více než 40 prodejnách a zábavného programu mohou návštěvníci přispět i na charitu. A to právě tím, že si zde 23. března vyberou ze široké nabídky módy, doplňků, kosmetiky i dalšího zboží, které si během akce pořídí.

Každý zákazník, který nakoupí za minimálně 200 korun na jedné účtence a mimo prodejnu Billa, získá od hostesky žeton v hodnotě 20 korun. Když jej vhodí do skleněného válce, přispěje touto částkou Korunce. Výtěžek sbírky získá čtrnáctiletý Kuba, jenž se od února 2023 léčí s osteosarkomem kosti. Peníze využije na rehabilitační pomůcky a doučování zameškaného učiva.

Tradiční součástí shoppingu je i rozsáhlý zábavný program. Ten se uskuteční od 13 do 19 hodin a moderovat jej bude Martin Dejdar. Pro děti jsou připraveny dílničky, kde si mohou vyrobit koupelové soli. Součástí bude představení bublináře, autogramiáda hokejistů a dvě módní show. Vystoupí také Sagvan Tofi a Míša Nosková, kteří zazpívají písničky z muzikálu Děti ráje. V závěru akce bude předán šek s výtěžkem sbírky Korunce Luhačovice

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HYPNOTIZÉR
Lidový dům, Vsetín
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy