Chile: ze Santiaga až do Patagonie

Akce Brno

Chile: ze Santiaga až do Patagonie
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Brno

Chile: ze Santiaga až do Patagonie

Chile je země kontrastů: od pouští na severu až po ledovce na jihu. Podíváme se letmo do Santiaga a Valparaisa – města Pabla Nerudy – a pak dál na jih, na ostrov Chiloé, odkud prý pocházejí brambory a nakonec mezi tučňáky k patagonským ledovcům. Po západní straně jihoamerického kontinentu nás bezpečně provede diplomat na odpočinku Luděk Zahradníček.

RNDr. Luděk Zahradníček pracoval v letech 1999–2004 na Ministerstvu zahraničních věcí, kde se věnoval především přípravě vstupu České republiky do EU. Mezi lety 2004–08 působil jako chargé d’affaires v Singapuru. Od září do listo-padu 2008 se stal velvyslancem se zvláštním posláním (Ambassador-at-Large) pro vědu a technologie, od prosince 2008 do září 2012 zastupoval opět jako chargé d'affaires Českou republiku na velvyslanectví v Harare, které slouží společně pro Zimbabwskou republiku, Malawiskou republiku, Mosambickou republiku a Zambijskou republiku. (Zdroj: Wikipedie.)

Vstupné 95 Kč. V ceně vstupného je džbánek vína s přívlastkem. Rezervujte si místa už nyní na tel. čísle 607 678 131 nebo na odkazu pro vstupenky.

#vinarium #Chile #Santiago #Patagonie #Valparaise #Chiloe #Neruda #Amerika #cestopis #vino #sklipek #Patagonia #America #traveling #wine #cellar #LocalGuides #Brno

Místo konání akce: Vinný sklípek Vinárium, Starobrněnská 13, Brno
Vstupenky: http://vinarium-brno.cz/male-divadlo-vina/
Datum začátku akce: 16. Března 2018 19:00
Datum ukončení akce: 16. Března 2018 20:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.1923N 16.6066E

Případné změny si prověřte na webu akce Chile: ze Santiaga až do Patagonie

Jméno organizátora: Vinný sklípek Vinárium
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce