Cocoman / FTH Stylin / Kraft Hradec Králové / Mighty Souljahs

Akce Hradec Králové

Cocoman / FTH Stylin / Kraft Hradec Králové / Mighty Souljahs
Koncerty
Web organizátora:
www.cocoman.cz
Další akce ve městě Hradec Králové

Cocoman / FTH Stylin / Kraft Hradec Králové / Mighty Souljahs

Reggae? Grime? Dancehall? Rozhodně! A mnohem víc. 17.3. totiž Kraft zažije unikátní večer. Na jedné straně Cocoman - jeden z nejaktivnějších MCs a producentů v okolí české reggae scény - na straně druhé FTH Stylin - dravá východočeská grimová banda, která právě vydala svojí debutovou desku Rewind. Support zajistí Mighty Souljah s vlastním soundsystémem, takže se můžete těšit na nálož dobrý muziky na pořádnym zvuku! 17.3. v Kraftu bude hořet oheň!



Cocoman:

Cocoman je na hudební scéně aktivní přes deset let. Za tu dobu se stihl inkarnovat do spousty různých rolí. Byl dreadatým reggae zpěvákem jamajského střihu, zamyšleným folkařem s kytarou na svých akustických shows, divoce tančícím DJem a tvůrcem v EDM projektu Sirene Factory, šíleným chemikem z formace Nevereš, nebo třeba šedou eminencí Coco Jammin - produkce, která stojí za plným pytlem zásadních tuzemských reggae nahrávek posledních let. V letošním roce přidal i svou občanskou identitu - Adam Lanči - pod kterou vydal svojí novu desku Přijde den.

Za svůj muzikální workoholismus zvládl získat i dvě žánrové ceny Anděl, zahrát si na většině velkých tuzemských festivalů a nejednou reprezentovat i za hranicemi. Jako zpěvák nebo producent vydal několik desek a hromady singlů. Spolupracoval mimo jíné s kapelami Švihadlo nebo Medial Banana a produkoval nahrávky pro desítky umělců z mnoha zemí, včetně jamajských stars.

Cocoman je hudební neposeda, který nějakou novinkou nejednou zvedl své fanoušky ze židle. Jeho live shows jsou hudebním výletem, cílová destinace je karnevalové šílenství. Cestou potkáte tracky jako Terorista, Stoupám, Za Obzorem, Tak už to bal nebo Jedna Láska.


FTH Stylin:

Klapman Oner, Dony Dee a Peman Selecta - to je východočeská grimová crew, která letos vydala svoují debutovou desku Rewind. Těžkotonážní beaty a nekompromisní live shows, bez zbytečnejch řečí přímo na cíl. Tvrdá energie a UK sound. To jsou FTH Stylin. Zkontroluj jejich klipy a desku a doraž zařvat "Reeeewind!!!"


další info brzy

Místo konání akce: Kraft, Pospíšilova 281, Hradec Králové
Datum začátku akce: 17. Března 2018 21:00
Datum ukončení akce: 18. Března 2018 03:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2142N 15.8451E

Případné změny si prověřte na webu akce Cocoman / FTH Stylin / Kraft Hradec Králové / Mighty Souljahs

Jméno organizátora: Mr. Cocoman and Solid Vibes
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Hankův dům, Dvůr Králové nad Labem
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové