Critical Acclaim & Goofy Cow

Akce Olomouc

Koncerty
Další akce ve městě Olomouc

Critical Acclaim & Goofy Cow

Critical Acclaim UND Goofy Cow UND The Slobs v 15tce! ♥
Bejby nebude sedět v koutě! Buď jako Bejby a doraž! Vstup: 100,-

Critical Acclaim
Kapela pocházející z Přerova, která funguje od roku 2014. Originální tvorba založená na melodickém zpěvu a kytarách. Debutové album 'Taste of Ink" spatřilo světlo světa v roce 2015. Od té doby kapela pravidelně koncertuje po všech koutech republiky. V roce 2018 vydává kapela druhé album s názvem ''Learn and Live'' a načíná další kapitolu.

Goofy Cow
Tříčlenná sestavička z Olomouce. Kdo má rád starý dobrý pop punky, tak si bude připadat v 15tce jako v Kalifornii! První demo vydávají v roce 2015, v roce 2017 vydávají EP Enjoy The Music a EPčkové šílenství završují rokem 2018 EP What’s Behind. Ten samý rok vydali některé pecky i akusticky. Jejich nejžhavějším bochánkem z pece je single Break me Down, které si můžeš dát tu:

The Slobs
Olomoucká punk/rocková banda s ženským vokálem v hlavní roli! Vznik kapely se traduje až do roku 2017, avšak v sestavě, ve které od června vystupuje, funguje teprve od ledna 2019. Kapela je poměrně těžko zařaditelná, protože míchá punk s různými styly, ale pořád se drží mantinelů punk/rocku!

19:00 - 23:59

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce