Cyklojízda večerním Zlínem

Akce Zlín

Cyklojízda večerním Zlínem
Akce pro děti, Sportovní akce
Další akce ve městě Zlín

Cyklojízda večerním Zlínem

Vydejte se s námi na společnou projížďku na kolech do širokých ulic večerního Zlína po trase dlouhé 18 km. Start i cíl jsou na náměstí Míru.
Trasa tentokrát povede i trochu do kopce po ulicích A. Randýskové a Mostní, takže kdo ještě nemá kondičku, může začít trénovat A protože pojedeme večer, tak nezapomeňte na přední i zadní osvětlení kola a cyklistickou přilbu!

Časový plán:
19.00 Sraz účastníků, reprodukovaná hudba, informační stánek
19.30 Start cyklojízdy
21.10 Návrat na náměstí
21.20 Velké překvapení na závěr!!!
21.30 Ukončení akce, reprodukovaná hudba, informační stánek

Podmínky účasti
• Povolenými dopravními prostředky na akci jsou jízdní kolo, elektrokolo, handbike a jim obdobné dopravní prostředky, které dosahují běžných cestovních rychlostí jako jízdní kolo.
• Dopravní prostředky, na kterých se pohybují účastníci akce, musí být řádně osvětlené dle platných právních předpisů a musí být v řádném technickém stavu.
• Minimální věková hranice pro účast na akci jako řidič dopravního prostředku (cyklista) je 10 let.
• Osoby mladší 7-mi let smí být v rámci akce přepravovány na dětských sedačkách.
• Přeprava dětí v přívěsných vozících není v rámci akce přípustná, stejně tak není v rámci akce přípustná jízda dětí na kolech se spojovací tyčí.
• Použití ochranné cyklistické přilby při účasti na akci je pro děti povinné a pro dospělé důrazně doporučené.
• Účastníci akce jsou povinni při jízdě po silnicích a místních komunikacích na vícepruhových komunikacích používat vždy jeden jízdní pruh, který určí pořadatelé akce, MPZ nebo DI PČR; v tomto pruhu se mohou pohybovat maximálně ve dvou paralelních řadách.
• Účastníci akce jsou povinni respektovat pokyny MPZ, DI PČR a pořadatelů.
• Účastníci akce jsou povinni dodržovat zásady bezpečné jízdy, zejména dodržovat při jízdě bezpečné rozestupy a neohrožovat ostatní účastníky akce.
• Pokud účastník akce nebude výkonnostně stačit pelotonu a dostane se za pořadatele, který peloton uzavírá, je takový účastník automaticky z účasti na akci vyloučen a dále se již pohybuje jako běžný účastník dopravního provozu na vlastní zodpovědnost.
• V případě porušení těchto podmínek může pořadatel účastníka akce z dalšího průběhu akce vyloučit. V případě opakovaného porušení těchto podmínek, nebo v případě zvlášť hrubého porušení těchto podmínek pořadatel účastníka z dalšího průběhu akce bezodkladně vyloučí.

Místo konání akce: Zlin.eu, náměstí Míru 12, Zlín
Datum začátku akce: 12. Srpna 2016 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.2266N 17.6662E

Případné změny si prověřte na webu akce Cyklojízda večerním Zlínem
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce