CzechCrunch Offlajn - Bitcoin, Litecoin, Ethereum edition

Akce Praha

CzechCrunch Offlajn - Bitcoin, Litecoin, Ethereum edition
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.czechcrunch.cz
Další akce ve městě Praha

CzechCrunch Offlajn - Bitcoin, Litecoin, Ethereum edition

CzechCrunch Offlajn se po dlouhé pauze vrací a tentokrát jeho hlavním tématem bude fenomén posledních měsíců: Bitcoin, Ethereum, Litecoin a další kryptoměny! I tentokrát bude akce probíhat v totálně neformálním stylu v prostorách Groove Baru v Praze, kde v neděli 3.12 od 19:00 přivítá 3 zajímavé hosty, kteří investují a těží právě zmíněné kryptoměny.

Prvním hostem bude Dominik Stroukal, který napsal knihu Bitcoin: peníze budoucnosti, a který si kromě zajímavého úvodu do kryptoměn vezme na starost také moderování celé diskuze.

Druhým hostem bude jeden z největších českých těžařů, Oleg Veselkov, provozující několik kryptoměnových farem, kterého doplní další kryptoměnový investor Marek Moravec, který řekne například něco o tom, jak se těží kryptoměny Ethereum nebo Monero, co je k tomu potřeba, jak na nich vydělat a jaká je návratnost takové investice ( v jeho případě 8 měsíců).

Přijde vám to zajímavé, chcete investovat, ale máte pocit, že vám tak trochu ujíždí vlak? Tak si přijďte dát drink zdarma, a poslechnout si kluky, kteří tomu opravdu rozumí a kteří vám rádi odpoví na všechny vaše otázky. Třeba vás přitom napadne, jak vydělat kryptobalík. Czechcrunch & iCollege vás tímto zvou na Bitcoinový Offlajn. Akci zakončí afterparty na místě. Na drinky zdarma pak zve CDN77.

Vstup je zdarma, pro velký zájem (kapacita prostoru je 150 lidí) ale doporučujeme raději provést registraci zde: https://icollegecz.typeform.com/to/gBs25A

Místo konání akce: GROOVE BAR, Voršilská 142/6, Praha
Datum začátku akce: 3. Prosince 2017 19:00
Datum ukončení akce: 3. Prosince 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0805N 14.417E

Případné změny si prověřte na webu akce CzechCrunch Offlajn - Bitcoin, Litecoin, Ethereum edition

Jméno organizátora: CzechCrunch
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce