Dance Sensation Olomouc s Twenty 4 Seven

Akce Olomouc

Dance Sensation Olomouc s Twenty 4 Seven
Víno Pivo, Zábava, párty
Další akce ve městě Olomouc

Dance Sensation Olomouc s Twenty 4 Seven

Twenty 4 Seven, MC Erik a nej 90´s DJ´s 7.října v Olomouci v S Klubu! Navíc best 90´s DJ´s - Jaroslav Weinlich D123 Šumperk s video diskotékou 90. let, rezident Meex Clubu Olomouc Roman Pachta, Legendary DJ Marek Berger nebo Honza Svozil alikas Dj. Grandfather.

To je akce Dance Sensation, která v našem regionu nemá obdoby. Ale pozor! Pohlídejte si předprodej, protože vstupenky vycházejí v limitovaném počtu.

“Nekecáme! Fakt si v Olomouci naživo zatančíme na megahity Is It Love nebo Slave To The Music od holandských Twenty 4 Seven, kteří trhali první příčky hitparád po celé Evropě. A s legendárním slovenským Dj MC Erikem a jeho vokalistkou Ivanou zavzpomínáme na pecky Summer Nights či U Can’t Stop,” vzkazuje programový ředitel Radia Haná a ředitel agentury Forsberg Marek Berger, která Dance Sensation pořádá.

Jedinečná party s hvězdami 90. let už Dance Sensation se blíží. Twenty 4 Seven, MC Erik a s nimi další skvělí Dj’s to rozjedou exkluzivně poprvé v olomouckém S klubu už 7. října. Nenechte si ujít party, která vás přenese na parket devadesátkových diskoték, na které máte ty nejvášnivější vzpomínky.

Fenomenální show Dance Sensation v Olomouci pořádá zkušená agentura Forsberg, která je dceřinou firmou Radia Haná a připravuje ty nejlepší akce v regionu jako Omega Olomoucký ples, Slavnost vína či nedávný Urbano Latino Fest, takže máte jistotu nezapomenutelného večera.

Místo konání akce: Sklub, tř.17 listopadu 43, Olomouc
Vstupenky: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/dance-sensation-twenty-4-seven-mc-erik-a-dalsi-s-klub-olomouc-1042773
Datum začátku akce: 7. Října 2016 20:00
Datum ukončení akce: 7. Října 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5938N 17.2624E

Případné změny si prověřte na webu akce Dance Sensation Olomouc s Twenty 4 Seven

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Kafe u Osmanyho
Městský dům, Přerov
VINOBRANÍ V PARKU
Tyršovy sady, Šternberk
PLANETA SLEPIC
Divadelní sál, Prostějov
ROAD SHOW ČESKÉHO ROZHLASU
Kulturní dům, Šternberk
Partička
Kulturní Dům, Břeclav