Das Sommerkino Praha: Věčný život

Akce Praha

Das Sommerkino Praha: Věčný život
Divadlo, kino, Festivaly
Další akce ve městě Praha

Das Sommerkino Praha: Věčný život

DAS SOMMERKINO: Letní filmová přehlídka s nejlepšími filmy z Německa, Rakouska a Švýcarska, pořádaná festivalem DAS FILMFEST - festival německy mluvených filmů. Více informací na webu: http://bit.ly/DasSommerkino

Film Věčný život
Rakousko / Německo 2015, 120 min.
Režie: Wolfgang Murnberger
Hrají: Josef Hader, Tobias Moretti, Roland Düringer, Nora von Waldstätten, Margarethe Tiesel
Jazyk: Němčina s anglickými titulky

Včera stál na okraji propasti, dnes je již o krok dále: Brenner (Josef Hader) se vrací zpět do Grazu, do města svého mládí. V konfrontaci se svými starými kamarády, dávnou láskou a velkým hříchem mládí dojde k vraždám a osudné střele do hlavy. Když se Brenner probudí z kómatu, začne hledat svého vraha – i když všichni tvrdí, že to byl on sám … Po třech legendárních příbězích komisaře Brennera (Přijď, sladká smrti, Silentium a Drtič kostí) ožívá na filmovém plátně i čtvrtý thriller podle bestsellerů Wolfa Haase „Věčný život“ – černočerná krimi komedie s hvězdným obsazením.

Další filmy v rámci DAS SOMMERKINO promítané v 1435mm / Nákladové nádraží Žižkov:
05.06. Das Sommerkino Praha: Já a Kaminski
12.06. Das Sommerkino Praha: Vlaštovka
19.06. Das Sommerkino Praha: Jack

Letní minipřehlídku DAS SOMMERKINO pořádají Goethe-Institut Prag, Rakouské kulturní fórum v Praze a Švýcarské velvyslanectví.

***
DAS SOMMERKINO: Sommerliche Filmschau mit den besten Filmen aus Deutschland, Österreich und der Schweiz, veranstaltet von DAS FILMFEST. Weitere Informationen: http://bit.ly/DasSommerkino

„Das ewige Leben“
Österreich / Deutschland 2015, 120 Min.
Regie: Wolfgang Murnberger
Mit: Josef Hader, Tobias Moretti, Roland Düringer, Nora von Waldstätten, Margarethe Tiesel
Sprache: Deutsch mit englischen Untertiteln

Gestern stand er am Rande des Abgrunds, heute ist er einen Schritt weiter: Brenner (Josef Hader) kehrt nach Graz zurück, in die Stadt seiner Jugend. In der Konfrontation mit seinen Jugendfreunden, seiner Jugendliebe und seiner großen Jugendsünde kommt es zu Morden und einem verhängnisvollen Kopfschuss. Als Brenner aus dem Koma erwacht, macht er sich auf die Suche nach seinem Mörder – obwohl alle behaupten, er sei es selbst gewesen... Nach drei legendären Brenner-Verfilmungen („Komm, süßer Tod“, „Silentium“ und „Der Knochenmann“) ist „Das ewige Leben“ der vierte Thriller nach den Kult-Bestsellern von Wolf Haas – eine pechschwarze Krimikomödie mit Starbesetzung.

Místo konání akce: 1435mm / Nákladové nádraží Žižkov, Želivského 2, Praha
Datum začátku akce: 26. Června 2017 22:00
Datum ukončení akce: 26. Června 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0844N 14.4745E

Případné změny si prověřte na webu akce Das Sommerkino Praha: Věčný život

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce