Deeper side of Techno

Akce Otrokovice

Deeper side of Techno
Zábava, párty
Další akce ve městě Otrokovice

Deeper side of Techno vol. 2

Po úspěšném předvánočním pilotním díle DEEPER SIDE OF TECHNO v otrokovickém klubu Momentum, kdy čtveřice mušketýrů elektronické hudby ve složení DJ Lucasch, Foxxy Jay, Sarah-Em, Jarco rozburácela parket a roztančila přítomné ve stylu našlapaného techna a technouse jsme se rozhodli Vám přinést další pokračování, a to již 27.1.2018.

Čtveřici techno matadorů tentokrát bude předsedat brněnský dj a producent WATTOOM (ex NOX VAN BORG) člen bookingu STROBE, kterého jste v našem okolí mohli slyšet například ve zlínském DJ Labu, v klubu Mír v Hradišti, nebo také na open air festivalu DJs 4 Charity v Hodoníně. Tento chlápek má rád melodické techno a tech-house s nadupanou basovou linkou. Co pustí z jeho produkce a co vykouzlí za mixem si musíte ještě pár dnů počkat.
Jeho pravou rukou bude krásná a talentovaná Djane Foxxy Jay, jenž vládne stylům trance a techno. Techno hudba ji hodně sedí a tento styl jí prostě koluje v žilách a za mixem tedy stojí pevně v kramflecích a pevnou rukou určuje co se bude dít, Tuto šarmantní Djane jste slyšeli na open air festivalu DJs 4 Charity v Hodoníně, v Casinu music clubu v Hodoníně, brněnském Exitu nebo ve zlínském Blok 12, Nobless after baru a Infinity coctail baru.
Po jeho Levici bude nastartovaný Mirko Solo. Tento ostřílený žokej se na scéně zlínské elektronické hudby pohybuje už 13 let a vládne mnoha hudebním stylům. Je to zkušený DJ, ktery si jako jeden z mála českých DJs zahrál až v dalekém Mexiku. Je mistrem ve tvorbě melancholické a temné atmosféry, kterou navozuje svym nezaměnitelným vyběrem deepu a techna. Tentokrát se vám představí se svým setem melodického techna, které jistě nenechá nikoho v klidu.
Vrchním konferenciérem se stane brněnský Dj Willis, který se sice hudbou zabývá už 3 roky, na veřejnosti jste ho však mohli slyšet jen jednou, a to v Casino music club v Hodoníně. Přesto že v hraní na veřejnosti je Willis úplný nováček, věřte že mixování mu jde skvěle a svým hudebním uměním se vyrovná svým zkušenějším kolegům.
Bude to zase velká akce , takže kdo se nezůčastní přijde o velký hudební zážitek této noci!
My už se moc těšíme! :)

https://www.facebook.com/wattoomofficial
https://www.instagram.com/wattoom_official/
https://soundcloud.com/wattoom
https://www.facebook.com/FoxxyJay11/
https://www.instagram.com/dj_foxxy_jay/
https://soundcloud.com/liveyourdream11
https://www.facebook.com/MirkoSolo88/
https://www.mixcloud.com/mirkosolo/ https://www.instagram.com/mirko__solo/

Místo konání akce: Momentum Music Club, Třída Tomáše Bati 1343, Otrokovice
Datum začátku akce: 27. Ledna 2018 21:00
Datum ukončení akce: 28. Ledna 2018 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2096N 17.5309E

Případné změny si prověřte na webu akce Deeper side of Techno vol. 2

Jméno organizátora: Momentum Music Club
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce